Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μήνυμα υπ. Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη: Ισχυρή εντολή, σημαίνει ισχυρή Ήπειρος

Σήμερα φθάνουμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου. Οι πολίτες της Ηπείρου προσέρχονται στις κάλπες με ένα σκοπό: Να εκλέξουν μια Περιφερειακή Αρχή που να μπορεί να σχεδιάζει. Να υλοποιεί έργα και παρεμβάσεις για την βελτίωση των υποδομών. Να λύνει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Να ενεργοποιεί και να κινητοποιεί τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Να θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου. 

Αυτά ακριβώς διακυβεύονται στις εκλογές της Κυριακής, αυτά εγγυάται και πρεσβεύει η παράταξη της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης". 
Οι πολίτες της Ηπείρου, είχαν τη δυνατότητα όλο αυτό το διάστημα να γνωρίσουν υποψήφιους, να ακούσουν τις προτάσεις τους, να κρίνουν και να συγκρίνουν την αξιοπιστία, τις γνώσεις, την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα, την προσήλωσή τους στο θεσμό που προσφέρθηκαν να υπηρετήσουν. 
Εμείς είπαμε αλήθειες. Μιλήσαμε με το έργο μας. Αποδείξαμε την προσπάθειά μας. Με το έργο μας που επιτελέσαμε, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, στα 3,5 χρόνια της θητείας μας, τον προγραμματισμό που είναι σε εξέλιξη, την αποδεδειγμένη ικανότητα αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, γνωρίζουμε ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ηπειρωτών. Αυτή η εμπιστοσύνη, ζητούμε να εκφραστεί κατά απόλυτο τρόπο σε θετική ψήφο. Να μετατραπεί σε δύναμη για την "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη", την παράταξή μας, που χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συμβιβασμούς, τα επόμενα πέντε χρόνια θα δώσει τη μεγάλη μάχη για να οδηγήσει την Ήπειρο στο κέντρο της ανάπτυξης. 
Ισχυρή εντολή, σημαίνει ισχυρή Ήπειρος. Σημαίνει δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων. 
Τέλος, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το ήπιο κλίμα με το οποίο έγινε ο αγώνας των παρατάξεων. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου" που κατέθεσαν την ψυχή τους για να περάσει το μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον της Ηπείρου σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της Ηπείρου και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. 
Την Κυριακή σφραγίζουμε τη νίκη, τη Δευτέρα συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί και ενισχυμένοι το έργο μας. Μια υπόσχεση δίνουμε: Θα κάνουμε το παν για να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Ηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου