Τα κρέατα που ψήνονται στο φούρνο, στο γκριλ
ή στο τηγάνι, αλλά και άλλα φαγητά που μαγειρεύονται σε μεγάλες θερμοκρασίες,
παράγουν τις γλυκοτοξίνες, που μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας
στον εγκέφαλο, σύμφωνα… με έρευνα σε πειραματόζωα και σε ανθρώπους.
Η μελέτη επιβεβαιώνει ευρήματα και υποψίες προηγούμενων ερευνών για τον επιβλαβή ρόλο αυτών των ουσιών.
Η μελέτη επιβεβαιώνει ευρήματα και υποψίες προηγούμενων ερευνών για τον επιβλαβή ρόλο αυτών των ουσιών.