Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Πώς θα καταλάβετε αν ο μεταβολισμός σας λειτουργεί σωστά



Ο μεταβολισμός είναι ένας βασικός μηχανισμός του ανθρώπινου σώματος που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και τις ανάγκες μας σε ενέργεια. Ο μεταβολικός ρυθμός ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο ή μπορεί να παρουσιάσει διακυμάνσεις ανάλογα με την ηλικία, την κληρονομική προδιάθεση, διάφορες ασθένειες ή λόγω της επίδρασης εξωτερικών παραγόντων.

Μια ώρα λιγότερη δουλειά χωρίς μείωση αποδοχών στο Δημόσιο -Ποιους αφορά το μέτρο



Κατά μια ώρα λιγότερο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ανάλογη περικοπή αποδοχών, θα δουλεύουν στο εξής, σύμφωνα με νέα εγκύκλιο, ειδική κατηγορία υπαλλήλων του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

Τροπολογία-ρουσφέτι κατέθεσαν 7 βουλευτές της ΝΔ



 

Μπροστά στον φόβο των πρόωρων εκλογών, οι βουλευτές φαίνεται ότι προσπαθούν να περάσουν ό,τι ρουσφέτια μπορούν για φίλους και γνωστούς. 
Ετσι, χθες το βράδυ κατατέθηκε τροπολογία 7 βουλευτών της ΝΔ με την οποία ζητούν ενώσεις συνεταιρισμών που βρίσκονται σε εκκαθάριση και αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη να μπορούν να παίρνουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Υποχρεωτική η ασφάλιση των ΙΧ για την άρση της ακινησίας τους



Εκτός από την καταβολή τελών κυκλοφορίας με το μήνα, οι ιδιοκτήτες ΙΧ που επιθυμούν να προχωρήσουν σε άρση ακινησίας των οχημάτων τους, θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι απαραίτητη η προσκόμιση ασφαλιστήριου συμβολαίου για τους μήνες που θα τεθεί για κυκλοφορία το αυτοκίνητο.

Πώς θα αντιδράσουν οι ελληνικές τράπεζες αν υπάρξει έντονη εκροή καταθέσεων



Η περιρρέουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση έχει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής τις ελληνικές τράπεζες, καθώς το ύστατο... μαξιλάρι του πολιτών, οι καταθέσεις τους, ενδέχεται να μετακινηθεί υπό το φόβο απρόσμενων εξελίξεων.

Γάζωσαν με 54 σφαίρες την πρεσβεία του Ισραήλ



Τρομοκρατική επίθεση σε ένα από το πιο καλά φυλασσόμενα κτίρια στην Αθήνα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν τέσσερις άγνωστοι γάζωσαν την πρεσβεία του Ισραήλ με καλάσνικοφ. Πυροβόλησαν 54 φορές.