Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

O Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση για τους Ηπειρώτες Εθνικούς Ευεργέτες, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου



 Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού κινηματογραφικού θεάτρου ''Μελίνα Μερκούρη'' στην Άνω Γλυφάδα, τη Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, από πολίτες που απήλαυσαν μια υψηλής ποιότητας πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας ''Η Πίνδος''.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθεί η μοναδική προσφορά των Ηπειρωτών Ευεργετών στη χώρας μας.

Ξεχάστε τα SMS, τώρα στέλνουμε... οσμές



Tην ώρα που φωνητικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα και emails έχουν γίνει πια κοινός τόπος στην καθημερινή επικοινωνιακή μας ρουτίνα, είναι ώρα να αφήσουμε πίσω μας τα σίγουρα και να ανοιχτούμε σε ένα γενναίο και συναρπαστικό μέλλον.

ΕΦΕΤ: Πρόστιμα 316.500 ευρώ σε 87 επιχειρήσεις τροφίμων



Στην επιβολή 87 προστίμων σε επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 316.500 ευρώ προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) τον περασμένο Δεκέμβριο.

Απόφαση "πιλότος" του ΣτΕ: Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν χρήματα από το κράτος



Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει για τον κρατικό προϋπολογισμό η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που ακυρώνει τις μισθολογικές περικοπές στους ένστολους. Ακολουθούν δικαστικοί, γιατροί του ΕΣΥ, διπλωματικοί υπάλληλοι.

Νέες οδηγίες και νέες αλλαγές για αυθαίρετα και ημιυπαίθριους από το υπουργείο Οικονομικών



Υποχρεωτική δήλωση όλων των τακτοποιημένων χώρων την επόμενη χρονιά από τη ρύθμιση τους ζητάει από τους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας από τις εφορίες να πράττουν τα... δέοντα κατά τον υπολογισμό του φόρου κατοχής ακινήτων, καθώς αυτοί οι τακτοποιημένοι χώροι προστίθενται στους κύριους χώρους της κατοικίας.

Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές στα τρακτέρ και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις από Εβρο μέχρι Κρήτη



Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αναμένεται να ξεκινούν οι αγρότες με συντονισμένη δράση ανά την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σε πανελλαδική σύσκεψη αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα και δεν αποκλείουν ακόμα και μπλόκα από την Έβρο μέχρι και την Κρήτη.

17 δήμοι «στο κόκκινο» -Ξεκινούν οι απολύσεις -Ολη η λίστα



Από τους 17 «κόκκινους δήμους», δηλαδή από αυτούς που δεν κατάφεραν να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς τους, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εθελοντικής κινητικότητας, ενώ από τις δημοτικές επιχειρήσεις τους που δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν θα ξεκινήσουν οι απολύσεις.