Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Επαναστατική εφεύρεση από Ελληνα: Λεκάνη χρησιμοποιεί τα ούρα και παράγει ηλεκτρικό ρεύμα



Επιστήμονες στη Βρετανία, με επικεφαλής έναν Έλληνα ερευνητή, δημιούργησαν μια πρωτοποριακή λεκάνη τουαλέτα.
Η τοπυαλέτα αυτή αξιοποιεί τα ούρα για να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα. Η εφεύρεση θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να παρέχει φως και γενικά ηλεκτρισμό σε απομακρυσμένα μέρη, όπως μια κατασκήνωση ή ένα στρατόπεδο προσφύγων, ενώ θα ήταν χρήσιμη γενικότερα στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ο αστρολόγος που απέκρυψε 1,2 εκατ. ευρώ και ο δημόσιος υπάλληλος 2,2 εκατ. ευρώ -Νέο σοκ από τα λαβράκια του ΣΔΟΕ [λίστα]



Κραυγαλέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισε για μια ακόμη φορά το ΣΔΟΕ.
Στην τσιμπίδα του, το τελευταίο δίμηνο, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά, γιατροί, δικηγόροι, δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αλλά και ένας αστρολόγος που φέρονται να απέκρυπταν τεράστια ποσά από την Εφορία.

Τέλος στη σύνταξη χηρείας -Ποιοι είναι αυτοί που τη χάνουν



Είκοσι ημέρες προθεσμία δίνει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε όσους παίρνουν δύο συντάξεις -εκ των οποίων η μία χηρείας- για να αποφασίσουν ποια θα κρατήσουν, αφού η μία θα κοπεί.

Το σχέδιο για έκπτωση 10% στο φόρο εισοδήματος -Ποιους αφορά



Εκπτωση έως και 10% στο φόρο εισοδήματος περιλαμβάνει το σχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση προς έγκριση τη Δευτέρα στο Eurogroup της Δευτέρας, στο πλαίσιο των μέτρων για την άμεση ενίσχυση των εσόδων του κράτους.

Χωρίς τέλος οι πιέσεις -Οχι Γιούνκερ σε Τσίπρα για τετ α τετ πριν το Eurogroup



Για ένα ακόμα μέτρο πίεσης προς την Ελλάδα μιλάει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, η οποία υποστηρίζει πως ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα να συναντηθούν πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup.