Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν είχε πάει στην δουλειά του 1.005 ημέρες σε τρία χρόνια -Ολες οι κραυγαλέες περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν



Ξεπερνούν κάθε όριο... λογικής τα παραπτώματα στα οποία είχαν υποπέσει δημόσιοι υπάλληλοι και τους οδήγησαν στην έξοδο από το Δημόσιο. Μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις είναι αυτή του δημοτικού υπαλλήλου που ανάμεσα στο 2010 και στο 2013 απουσίαζε από την υπηρεσία του 1.005 ημέρες, αλλά και αυτή του ταμία δήμου ο οποίος μετέφερε μέσω e-banking στον προσωπικό του λογαριασμό το ποσό των 578.053,18 ευρώ.

Tα δάκρυα και τα «γαλλικά» της Άννας Καραμανλή μέσα στη Βουλή κατά Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ



Ένταση, κλάματα και...«γαλλικά» χθες το βράδυ μέσα στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Αστυνομικές ταυτότητες σε 20 λεπτά και χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών



Αστυνομικές ταυτότητες μέσα σε 20 λεπτά, με μία επίσκεψη στα αστυνομικά τμήματα και χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά, θα μπορούν πλέον να εκδίδουν οι πολίτες, μετά την ηλεκτρονική διασύνδεση του POLIS ONLINE της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του υπουργείου Εσωτερικών.