Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Οι τέσσερις «δεξαμενές» για τις απολύσεις στο Δημόσιο -Από πού θα φύγουν 5.500 υπάλληλοι έως το τέλος του 2014Συνάντηση με την Τρόικα είχε την Τετάρτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, με τον υπουργό να αναλύει τον προγραμματισμό για την υλοποίηση της μνημονιακής δέσμευσης των 15.000 απολύσεων τη διετία 2014-2015.

Στοπ στα τηλεοπτικά τυχερά παιχνίδια που εξαπατούν τηλεθεατέςΝέα ρύθμιση που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή αναμένεται να οδηγήσει σε κατάργηση των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται στα τηλεοπτικά κανάλια, κυρίως κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας του τηλεθεατή.

«Κούρεμα» των τρελών προστίμων για τα ληξιπρόθεσμα -Τι ισχύει σήμερα και τι αλλάζειΑλλαγές, τόσο στο ύψος των προστίμων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, όσο και στο χρόνο επιβολής του σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ.

«Βροχή» προσφυγών αντισυνταγματικότητας για τον ΕΝΦΙΑΜπορεί η προσφυγή αντισυνταγματικότητας για τον ΕΝΦΙΑ, που υπέβαλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, να συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΓΓΔΕ βρίσκεται αντιμέτωπη με πληθώρα ενδικοφανών προσφυγών πολιτών στις εφορίες, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει πιλοτική δίκη στο ΣτΕ για λυθεί ο Γόρδιος δεσμός.