Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ 0Λ0ΥΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Αντί για μια δική μου ευχή φτιάξε ένα δικό σου Όνειρο,

     βάλε μέσα αυτούς που Αγαπάς

και ζήσε χρόνια συναρπαστικά δημιουργικά

    με Υγεία,Χαρά, Ευτυχία!

Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α

 Χρόνια Πολλά.

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο του ΥπΑΑΤ για τις Αγορές αγροτών (Farmers Market)

Προσθήκη λεζάντας
Μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την πρωτογενή παραγωγή αλλά και τον τομέα εμπορίας τροφίμων και εφοδίων έρχεται να επιλύσει το πολυνομοσχέδιο του ΥπΑΑΤ, το οποίο κατατέθηκε στην Βουλή. Αν και η συζήτηση του νομοσχεδίου από τις αρμόδιες επιτροπές έχει προγραμματιστεί για το νέο έτος, το ν/σ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής. Μεταξύ άλλων στο άρθρο 56 του ν/σ καθορίζεται και η λειτουργία των Farmers’ Markets.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Να σας τα πούμε; Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ...



Παραμονή Πρωτοχρονιάς και  ένα χορευτικό 2013 που φεύγει και ένα 2014 που έρχεται κάνουν πάρτι στο τελευταίο doodle της google.
Πολλά τα γεγονότα που μας συγκλόνισαν την χρονιά που φεύγει ας κρατήσουμε τα καλά και την ελπίδα ότι τα καλύτερα έρχονται.

Στο Μέτσοβο έβρισαν εφοριακούς γιατί ...τόλμησαν να κάνουν έλεγχο



Έντονος φραστικός προπηλακισμός σημειώθηκε σε επεισόδιο μεταξύ δύο εφοριακών και ενός ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στο Μέτσοβο, όταν πήγαν στο κατάστημά του για να τον ελέγξουν φορολογικά.

Επίδομα... αιθαλομίχλης τις ημέρες που η ρύπανση χτυπά «κόκκινο» -Αφορά όλα τα μεσαία νοικοκυριά



Εκπτωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά τις ημέρες που η ποσότητα της αιθαλομίχλης ξεπερνάει τα όρια συναγερμού εξετάζει να δώσει η κυβέρνηση.