Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σαρώνει στα Τρίκαλα: Αυτός είναι ο παπάς που παίζει φλογέρα χωρίς φλογέρα!





  



Το βίντεο κάνει θραύση στο youtube τις τελευταίες ημέρες - Ο ίδιος έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media
Στη Ιερατική σχολή Καρδίτσας, μεταξύ άλλων, φοιτούσε φέτος και ο πατέρας Κωνσταντίνος Κοντογιώργος, με καταγωγή από Άγιο Βλάσιο Αγρινίου.
Ο νεαρός ιερέας, εκτός από την βυζαντινή μουσική, αγαπά τα παραδοσιακά μας τραγούδια και κυρίως αυτά που παίζονται με φλογέρα. Όμως, πιο μικρός, κάποια στιγμή ανακάλυψε πως έχει ταλέντο στο να παίζει φλογέρα, χωρίς φλογέρα, παρά μόνο με τις φωνητικές του χορδές.
Έτσι, ο νεαρός ιερέας στον ελεύθερο χρόνο του παίζει το αγαπημένο του όργανο, την παραδοσιακή φλογέρα με το στόμα.
Πηγή: trikalaola.gr

Συναγερμός για το πλεονάζον προσωπικό στους δήμους -Ερχονται 2.500 απολύσεις



Το νέο κύμα κινητικότητας και διαθεσιμότητας θα έρθει στους Δήμους καθώς εκεί εντοπίστηκαν 4.933 εργαζόμενοι πλεονάζον προσωπικό. Από αυτούς, μόνο οι 1.210 μπορούν να απορροφηθούν σε άλλους δήμους, μέσω της κινητικότητας, σε φορείς που έχουν ελλείψεις προσωπικού.

Ποια είναι τα επαγγέλματα που απελευθερώνονται -Σε ποιους κλάδους θα υπάρξουν αλλαγές [λίστα]



Η λίστα του ΟΑΣΑ προβλέπει νέο κύκλο απελευθερώσεων σε επαγγέλματα το καλοκαίρι, στο τέλος Σεπτεμβρίου και στην αρχή του 2015. Oυσιαστικά πρόκειται για τις δεσμεύσεις της Ελλάδας για αλλαγές σε διάφορους κλάδους.
Οπως γράφει και το capital στα νομικά κατοχυρωμένα Επαγγέλματα η συμφωνία με τους δανειστές προβλέπει σειρά άρσης περιορισμών.

Πράσινο φως για φυσικό αέριο στα αυτοκίνητα -Πόσο κοστίζει η μετατροπή



Tο δρόμο για τη μετατροπή των αυτοκινήτων από βενζινοκίνητα σε «αεριοκίνητα» ανοίγει η υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ για την κίνηση των ΙΧ με φυσικό αέριο, το οποίο, αυτή τη στιγμή είναι το φθηνότερο καύσιμο που διατίθεται στην αγορά. 

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό -Πάνω από τα τηλέφωνα οι υπουργοί



Κορυφώνεται η αγωνία στο κυβερνητικό στρατόπεδο καθώς μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη περιμένουν τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου όπου θα ενημερωθούν για την είσοδό τους στην κυβέρνηση, την παραμονή τους, την μετακίνησή τους ή την αποχώρησή τους από αυτή.