Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Πρέπει να γνωρίζετε: Τα 9 συμπτώματα που μαρτυρούν λευχαιμία

Η λευχαιμία είναι νεοπλασματική διαταραχή του αιμοποιητικού ιστού. Επί της ουσίας πρόκειται για υπερβολική και μη φυσιολογική αύξηση ανώριμων και πρόδρομων μορφών των λευκών αιμοσφαιρίων, που ονομάζονται «βλάστες».

Αναστολή του ΑΦΜ ή ακόμα και απενεργοποίηση για φοροφυγάδες

Μια σειρά μέτρων εμπεριέχονται στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή που αποτελεί ουσιαστικά εφαλτήριο για την έναρξη των συνομιλιών μεταξύ κυβέρνησης-Τρόικας για την εκταμίευση 1 δισ ευρώ. Σε φορολογικό επίπεδο, αναγνωρίζονται οι αποδείξεις για εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις, καταργείται η υποβολή εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ για διαχειριστικές περιόδους που λήγουν μετά την 1/1/2014 ενώ θα απενεργοποιείται ο ΑΦΜ για τους φοροφυγάδες.

Πρόστιμα «φωτιά» και φυλάκιση για όσους κάνουν ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες



Εξοντωτικές ποινές ακόμα και φυλάκιση περιμένουν όσους διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και κατέχουν θέσεις και εμπλέκονται σε «υπόγειες» συναλλαγές. Το υπουργείο Δικαιοσύνης αλλάζει τα πάντα στο πόθεν έσχες με πολύ αυστηρότερες ποινές αλλά, ενώ διευρύνει τον αριθμό των δημοσίων λειτουργών και προσώπων στην υποχρέωση υποβολής αναλυτικής δήλωσης εισοδηματικής και περιουσιακής κατάστασης.