Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Τα κολέγια εξισώνονται με τα πανεπιστήμια – Στο δρόμο των δικηγόρων γιατροί και μηχανικοίΑλλαγές στην αγορά εργασίας και τον χάρτη των επαγγελματικών δικαιωμάτων φαίνεται ότι συντελούνται στους δικηγόρους, ενώ ανοίγει ο δρόμος και για γιατρούς και μηχανικούς με βάση τη συμμόρφωση σε κοινοτικές οδηγίες.

Στοπ έως το 2016 για τις προσλήψεις ΥΕ και ΔΕ στους ΟΤΑΟύτε ένας υπάλληλος Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΥΕ και ΔΕ) δεν θα προσληφθεί σε δήμους και περιφέρειες μέχρι τις 31.12.2016.

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανοιχτά της Σάμου - Δυο νεκροίΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από την ανατροπή δύο λέμβων με λαθρομετανάστες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.
Οι σοροί δύο γυναικών και 36 σώοι μετανάστες έχουν περισυλλεγεί, από σκάφη του λιμενικού σώματος, στην επιχείρηση διάσωσης, 4,5 ναυτικά μίλια ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, βόρεια της Σάμου, μετά την ανατροπή δύο λέμβων, με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων.

Οι τρεις κινήσεις που θα έσωζαν 7.800 ζωές το χρόνο από τα τροχαίαΧιλιάδες ζωές από τροχαία θα μπορούσαν να σώσουν τρεις κινήσεις, μια αλλαγή που αφορά στις κατασκευάστριες εταιρείες, μια στα όρια που τίθενται από το κράτος και μια στους ίδιους τους οδηγούς.