Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η νηστεία το καλύτερο «φάρμακο» για την υψηλή χοληστερίνη



Έχετε υψηλή χοληστερίνη; Οι ειδικοί σας προτείνουν τη νηστεία. Η νηστεία (με εξαίρεση ίσως την έλλειψη ψαριού) αποτελεί ίσως τον ιδανικό τρόπο διατροφής για να μειώσετε τη χοληστερίνη σας.

Εφάπαξ πρόκληση για τους υπαλλήλους της Βουλής -«Χρυσό» το μπόνους για εκείνους



Με «χρυσό» εφάπαξ θα φεύγουν οι υπάλληλοι της Βουλής, παρά τις περικοπές που έγιναν, καθώς το μπόνους τους θα ξεπερνά τα 81.900 ευρώ. Και αυτό τη στιγμή που στο Δημόσιο το σχετικό πλαφόν φτάνει στα 40.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης



Συνελήφθησαν χθες (22-03-2014) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (ηλικίας 38 και 24 ετών) και ένας 51χρονος ημεδαπός,  οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Τουρκίας, που επιχείρησε να διευκολύνει την παράνομη έξοδο αλλοδαπών από το εσωτερικό της χώρας σε κράτη της Ευρώπης



Συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, διότι επιχείρησε να διευκολύνει, παράνομα, την έξοδο από την Ελληνική επικράτεια σε κράτη της Ευρώπης, (23) μεταναστών.

Αλλάζει όνομα η Νέα Δημοκρατία



Απόλυτα πεπεισμένος για την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας κεντροδεξιάς παράταξης που θα έχει ως βασικό πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία και θα εκτείνεται από τον χώρο της «δεξιάς» μέχρι το «παραδοσιακό κέντρο» δηλώνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αναγνωρίζει ότι η μνημονιακή εποχή επέδρασε καταλυτικά (και) στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ενισχύστε τον μεταβολισμό σας με αυτές τις καθημερινές τροφές



Το να δίνουμε στον μεταβολισμό μας το boost που χρειάζεται δεν είναι δύσκολο- ούτε καν δεσμευτικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας τις παρακάτω τέσσερις τροφές. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος να κάνετε τον μεταβολισμό σας να δουλεύει σωστά.

Έτοιμοι για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί



Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να κατέβουν οι φαρμακοποιοί, "εφόσον το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που περιλαμβάνει την συμφωνία Κυβέρνησης και τρόικας, κρύβει παγίδες ή θίγει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακείων".

Πώς θα αποζημιωθούν οι 250.000 ασφαλισμένοι της 'ΑΣΠΙΣ'



Λύση για τις αποζημιώσεις 250.000 πρώην ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς αναμένεται να περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών την επόμενη εβδομάδα.

Αφήνουν τα ιδιωτικά και μπαίνουν στην ουρά για τα Πειραματικά Σχολεία



Με ένα δεκαήμερο να απομένει για τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, παρατηρείται εκτίναξη για τις θέσεις των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων.
Έως τώρα 8.000 γονείς έχουν υποβάλει αίτηση για το παιδί τους, δηλαδή τόσες αιτήσεις όσες είχαν συνολικά κατατεθεί πέρυσι.

Αλλάζει ο ασφαλιστικός χάρτης: Ολοι σε 3 υπερ-Ταμεία ως το τέλος του χρόνου



Ενα νέο ασφαλιστικό «χάρτη», με τη δημιουργία τριών υπέρ- Ταμείων, ενοποιήσεις 60 κλάδων και ίδρυση Εθνικού Φορέα Απονομής Σύνταξης σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ως το τέλος του χρόνου η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους», με τη δημιουργία τριών ταμείων για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ενώ από τη διαδικασία θα εξαιρεθεί το ΝΑΤ. Μετά από τις ενοποιήσεις, τα τρία νέα Ταμεία και το ΝΑΤ θα μπουν υπό την ομπρέλα του Εθνικού Φορέα Απονομής Συντάξεων.