Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



O μέχρι τώρα Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννηςέτυχε της ψήφου της Ιεραρχίας, κατά τη σημερινή εκλογή τεσσάρων νέων Μητροπολιτών σε ισάριθμες Μητροπόλεις, με αποτέλεσμα να εκλεγεί νέος Μητροπολίτης Ιωαννίνων  ο μέχρι τώρα Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννης.

Ηπειρωτικής πρωτεύουσας  και έτυχε της ψήφου της Ιεραρχίας, κατά τη σημερινή εκλογή τεσσάρων νέων Μητροπολιτών σε ισάριθμες Μητροπόλεις, με αποτέλεσμα να εκλεγεί νέος Μητροπολίτης Ιωαννίνων  ο μέχρι τώρα Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννης.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Ιεραρχίας :
Συνήλθε σήμερα Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, σε Έκτακτη Συνεδρία της, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την
Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην Αίθουσα Συνεδριών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.
Προ της Συνεδρίας ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη, ιερουργήσαντος του νεωτέρου τη τάξει Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου.

O ξένος Τύπος για την πρόκριση της Εθνικής



Δείτε τι αναφέρει σημαντική μερίδα του ξένου Τύπου για τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χαμός σε όλη την Ελλάδα!



Οι Έλληνες ξανά στους δρόμους... Δέκα χρόνια μετά το έπος της Πορτογαλίας, η Εθνική μας από τη Βραζιλία και τη μεγάλη της πρόκριση έδωσε το σύνθημα σε όλους τους Έλληνες να κατακλύσουν τις πλατείες και να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους... 

Ο Θεός είναι Έλληνας!



Κι όμως υπάρχει Θεός! Υπάρχει κι είναι… συμπατριώτης! Η Εθνική αγνόησε ατυχίες, δοκάρια και την αμαρτία της ισοφάρισης απ’ την Ακτή και με πέναλτι του Σαμαρά στο 91’ (2-1) συναντά Κόστα Ρίκα στους 16.
Ποιος είναι ο μόνος λαός που πετυχαίνει θαύματα στο ποδόσφαιρο υπενθύμισε -και παγκοσμίως πλέον- η Εθνική!

Bloomberg: Εδιωξαν τον Θεοχάρη γιατί ήθελε να ελέγξει 300 πλούσιους Ελληνες



Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, αναφέρεται το πρακτορείο Bloomberg εξαπολύοντας, ωστόσο, μια βόμβα αναφορικά με την παραίτηση του προκατόχου της, Χάρη Θεοχάρη.