Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σκύλος προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους -Παραλίγο να εξοντώσει τους επιβάτες



Ενας σκύλος έγραψε ιστορία στα δεδομένα της παγκόσμιας αεροπορίας, αφού παραλίγο να βγάλει... νοκ άουτ τους επιβάτες μίας πτήσης και τελικά εξαιτίας του πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση.

Θησαυρός 40 εκατ. από τη λίστα Λαγκάρντ -Οδοντίατρος ξέχασε να δηλώσει 13 εκατ. ευρώ



 «Λαβράκια» έχουν βγάλει από τη λίστα Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς. Από τους ελέγχους για τα εμβάσματα στο εξωτερικό προέκυψαν σημαντικές αποκλίσεις και από 80 μόλις άτομα προκύπτει φοροδιαφυγή 40 εκατομμυρίων ευρώ.

10 συνήθειες που κλέβουν την ευτυχία σας

Είμαστε ότι κάνουμε. Αν οι συνήθειές σας δεν είναι χρήσιμες, τότε απλώς σας κρατούν πίσω. Η ευτυχία δεν εξαρτάται από ένα γεγονός αλλά από πολλά μικρά πράγματα τα οποία συνθέτουν μια μεγάλη εικόνα, τη ζωή σας.
1. Επικεντρώνεστε στις ζωές των άλλων.
Μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι για τις επιτυχίες των άλλων ή για την ζωή τους, σε σημείο που να ξεχνάτε την δική σας.

«Έρανος Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου»

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα στις 5 Ιουνίου με θέμα «Ένα ταξίδι στον κόσμο του εθελοντισμού» στο πλαίσιο του προγράμματος VERSO. Με αφορμή τη συμμετοχή της εθελοντικής οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου πραγματοποιεί έρανο αγάπης για την ενίσχυσή της, καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας 2 έως 6 Ιουνίου 2014. Ο χώρος συγκέντρωσης των πραγμάτων θα είναι στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης  Ηπείρου που εδρεύει στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 στον 2ο όροφο - τηλέφωνο επικοινωνίας 2651034054, Ελένη Καλαμπόκα, Συντονίστρια του Έργου VERSO.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι αγρότες για να διατηρήσουν το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Στην διαδικασία συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών ώστε να διατηρήσουν το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ στις εκμεταλλεύσεις τους βρίσκονται οι αγρότες όλης της χώρας. Μετά τις αντιδράσεις - που έπιασαν τελικά τόπο - για την προθεσμία του Μαΐου που έληγε στις 31-07, η πολιτεία έδωσε την πολυπόθητη παράταση η οποία «επισφραγίστηκε» και από την δημοσίευση της ΚΥΑ στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1212/Τ Β΄/2014 της ΚΥΑ 145893/13-5-2014).

Πώς να μη σας τσιμπήσει ούτε ένα κουνούπι φέτος!

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με αυτό ήρθαν και τα κουνούπια!
Δείτε πώς θα προστατευθείτε από τα τσιμπήματα και με φυσικό τρόπο, χωρίς να καταφύγετε σε λύσεις αμφιβόλου αποτελέσματος που κοστίζουν.
Βάλτε στο μπαλκόνι ή τον κήπο τα κατάλληλα φυτά!