Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Φτιάξτε αυτό το ρόφημα για να κάνετε ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ....

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά λιποδιαλυτικά προϊόντα που υπόσχονται απώλεια λίπους και κιλών. Εάν θέλετε να αδυνατίσετε με πιο φυσικό και οικονομικό τρόπο, δοκιμάστε το γευστικό ρόφημα από μέλι, κανέλα και λεμόνι, που αποτελείται από 3 ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά της φύσης.
Το μέλι περιέχει βιταμίνες, μέταλλά, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθά στη διάλυση και αποβολή του περιττού λίπους από τον οργανισμό. Η κανέλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, την καύση περισσότερων θερμίδων και μειώνει το πρήξιμο της κοιλιάς. Τέλος, το λεμόνι έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και λιποδιαλυτική δράση.

Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

 Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ηπειρωτών ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο Εκπολιτιστικός, Μορφωτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας  Αττικής " Άπειρος Γαία ",με τον παρόν  δελτίο του, ενημερώνει όλα  τα Μέλη του, ως και τους Φίλους Μέλη του και τους καλεί: " στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, που φέτος διοργανώνεται, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "  Στα Πέριξ ",οδός Αγ. Λαύρας 18 Άνω Πατήσια, ( έναντι Αστυνομικού τμήματος),την Κυριακή, 9η Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13.00.

Επαναστατικό φάρμακο χτίζει οστά



Μελέτες δείχνουν ότι ένα νέο φάρμακο κατά της οστεοπόρωσης βοηθά στην παραγωγή νέου οστού και θα μπορούσε να δυναμώνει και το σκελετό, προστατεύοντάς τον από τα κατάγματα.

Εφορία «τέλος» για την προμήθεια παραβόλων



Τέλος στην ταλαιπωρία, που μεταφράζεται με πολύωρες αναμονές των φορολογούμενων στις ουρές στις εφορίες έρχεται να βάλει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας «e-παράβολο» του υπουργείου Οικονομικών.

Σε ποιους και γιατί θα δοθεί το επίδομα αιθαλομίχλης



Περίπου 4,5 εκατομμύρια νοικοκυριά θα έχουν καθαρή έκπτωση 55% στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος τις ημέρες που θα είναι έντονο το πρόβλημα αιθαλομίχλης.

Ο Λιάπης προετοιμαζόταν για την κρίση. Πήρε κοινοτικά κονδύλια για να ανακαινίσει το σαλέ του



Νέα αποκάλυψη βόμβα για τον "φτωχό", πρώην υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη.
Σύμφωνα με καταγγελίες, που δημοσιοποιεί το "Εθνος της Κυριακής", ο κ. Λιάπεις φαίνεται ότι αξιοποίησε κοινοτικές χρηματοδοτήσεις την περίοδο 1992-1993, για την ανακαίνιση του σπιτιού, που κατέχει στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Μετά τον «αυτοφωράκια» έρχεται ο «περιμενάκιας»: Κάθεται στην ουρά σε Εφορίες και τράπεζες στη θέση σας



Σε εποχές κρίσης είναι λογικό να ανθίζουν επαγγέλματα που αρκετοί θα χαρακτήριζαν παρασιτικά, ωστόσο, η άνθηση του «περιμενάκια» είναι κάτι που ενδεχομένως θα μπορούσε να είχε συμβεί τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια.

Απόφαση-Βόμβα από το ΣτΕ βάζει φρένο στις μειώσεις των εφάπαξ



Στοπ σε νέες μειώσεις των εφάπαξ αναμένεται να βάλει η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία τα Ταμεία που στηρίζονται αποκλειστικά στις εισφορές των εργαζομένων δεν δικαιούνται να δίνουν μικρότερο εφάπαξ.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, καταγγέλλει το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΑ Ιωαννίνων και συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων

Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΑ Ιωαννίνων αποτελεί ένα ακόμα χτύπημα της Κυβερνητικής πολιτικής, στην ποιοτική δουλειά των εργαζομένων που αγωνίζονται για υπεύθυνη, ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση η οποία απέχει παρασάγγας από μεθοδευμένες προσπάθειες χάλκευσης της αντικειμενικότητας από τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Είναι γεγονός ότι κλείνουν την ιστορία της πόλης των Ιωαννίνων, γιατί στην
ανάπτυξή της έχει συμβάλλει τα μέγιστα εδώ και εξήντα (60) ολόκληρα χρόνια και η ΕΡΑ Ιωαννίνων, που η φωνή της απετέλεσε σε σημαντικό βαθμό μέσο έκφρασης δημοκρατικού λόγου και διαλόγου.
Με τέτοιου είδους πραξικοπηματικές ενέργειες αφ΄ ενός πλήττεται ένα δημόσιο αγαθό και ρίχνονται εργαζόμενοι οικογενειάρχες στο δρόμο, αφ΄ ετέρου δε καταδεικνύεται από την κυβέρνηση με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, έλλειψη συνταγματικής νομιμότητας, κατάργηση κάθε έννοιας διαλόγου και συμμετοχής και έλλειμμα δημοκρατικής ευαισθησίας, ταυτόχρονα δε και η πρόθεση της να δώσει στους μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβους δωρεάν ή αντί πινακίου φακής τις συχνότητες που αποτελούν δημόσια περιουσία, με συνέπεια να γίνεται πλύση εγκεφάλου, προς υποστήριξη συμφερόντων, τα οποία αυτοί θα στηρίξουν.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων, αντιστέκεται στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και αγωνίζεται για να επανέλθει το δικαίωμα της πληροφόρησης μέσω μιας όντως αντικειμενικής δημόσιας τηλεόρασης .

EΡΑ Ιωαννίνων: Συνεχίζουμε τον αγώνα της ενημέρωσης

                       
                                                  Απόφαση συνέλευσης
                                      Μετά το «μαύρο» στον πομπό μας
Δεν καταθέτουν τα «όπλα» οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και παρά το κατέβασμα του πομπού, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν και το πρόγραμμα και τις κινητοποιήσεις.
Το ψήφισμα της συνέλευσής τους, είναι το ακόλουθο:
"Μετά την κυβερνητική απόφαση να κατεβάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον τελευταίο πομπό της ΕΡΑ Ιωαννίνων, σταματώντας έτσι την εκπομπή σήματος και του τοπικού προγράμματος, οι απολυμένοι – εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Στο πλευρό τους έχουν ήδη τη συμπαράσταση της ΠΟΕΣΥ και της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν, καταδικάζοντας την αντιδημοκρατική ενέργεια της κυβέρνησης. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της συνέχισης του αγώνα, την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταδίδεται από τα Γιάννενα η τηλεoπτική παραγωγή «Πρωινή Ενημέρωση», μέσω του ERTOPEN.GR, από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.
Η εκπομπή θα μεταδίδεται από τις 8 -11 το πρωί με τους Νίκο Αγγελίδη, Στέφανο Ντόβα και Σωτήρη Αργύρη, ενώ την αρχισυνταξία της εκπομπής θα έχει η Βασιλική Χαϊνά.. Εκτός από τα γενικότερα πολιτικά θέματα ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα τοπικά ζητήματα και θα προσκληθούν στο στούντιο της ΕΡΑ Ιωαννίνων τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων.
Στο μεταξύ, μετά και τη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε να ζητηθεί από την περιφερειακή αρχή να δώσει στη δημοσιότητα το ψήφισμα ή την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, το οποίο ομόφωνα τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας του τοπικού σταθμού. Μέχρι και χθες δεν είχε αποτυπωθεί εγγράφως το αποτέλεσμα της συζήτησης, παρότι η κυβέρνηση προχώρησε τελικά στο κατέβασμα του πομπού, στερώντας την ενημέρωση των κατοίκων της Ηπείρου και την ποιοτική τους ψυχαγωγία.
Ακόμη, θεωρούμε ότι και οι παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου θα πρέπει να διατυπώσουν γραπτώς τις θέσεις τους, από τη στιγμή που η περιφερειακή αρχή δεν εξέδωσε το αναμενόμενο ψήφισμα. Επίσης, καλούμε το δήμο Ιωαννιτών και την ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ηπείρου να πάρουν εγγράφως θέση για το κατέβασμα του πομπού της τοπικής ΕΡΑ και την παύση του προγράμματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας".
ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ