Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νέα βόμβα χιλιάδων ευρώ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων -Οι απαιτήσεις της ΕΕ για ενεργειακή αναβάθμιση



Νέο χτύπημα αναμένεται να δεχθεί η ακίνητη ιδιοκτησία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη με σχεδιαζόμενες οδηγίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, που συζητούνται στις Βρυξέλλες.

Σε αυτό το τέρας κρύβεται η θεραπεία κατά του καρκίνου



Το τέρας της φωτογραφίας είναι έμβρυο του ψαριού – ζέβρα. Είναι ειδικά επεξεργασμένη φωτογραφία από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο του εμβρύου 32 ώρες μετά το σπάσιμο του αβγού του.

Εκλογές 2014: Πού ψηφίζω, πώς ψηφίζω



Οι εκλογείς θα μπορούν να δουν τα εκλογικά τμήματα που θα ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2014 για την εκλογή των Τοπικών αρχόντων αλλά και των μελών του Ευρωκοινοβουλίου.
Η ψήφος σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών είναι υποχρεωτική με εξαιρέσεις όμως που έχουν καθοριστεί με εγκύκλιο.

Καθαρίστε τις αρτηρίες σας με αυτές τις 10 τροφές!



Οι φραγμένες αρτηρίες είναι ένας από τους κυριότερους κινδύνους για την εκδήλωση καρδιαγγειακής νόσου.
Οι υγιείς αρτηρίες είναι εύκαμπτες, ισχυρές, ελαστικές και καθαρές από οποιεσδήποτε αποθέσεις και το αίμα ρέει ανάμεσά τους εύκολα. Ωστόσο με την ηλικία σχηματίζονται στα εσωτερικά τοιχώματά τους, αποθέσεις λιπαρών ουσιών, χοληστερόλης, κυτταρικών αποβλήτων και ασβεστίου, που μειώνει την τη ροή του αίματος ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την εμποδίζει εντελώς.

Μπλόκο στους κλέφτες κινητών -Αχρηστο το τηλέφωνο μετά την κλοπή, δεν θα συνδέεται σε κανένα δίκτυο



Τέλος στις κλοπές κινητών σχεδιάζει να βάλει η η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, αφού με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θέτει σε άμεση εφαρμογή το κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση κλοπής, με αποτέλεσμα να βάζει φρένο στους επίδοξους κλέφτες.