Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"Let's Do It Greece" στην αρχαία Δωδώνη

ΟΙ ΜΕΛΙΓΓΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ
Στα πλαίσια της πανελλήνιας κίνησης “Let’s Do It Greece”, που έχει σαν σκοπό την ενεργοποίηση εθελοντικών ομάδων για καθαρισμό και ευπρεπισμό σημείων και χώρων, η Αδελφότητα Απανταχού Μελιγγιωτών σε συνεργασία με το Σωματείο ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ και υπό την αιγίδα της ΙΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, διοργανώνει  συμβολικό καθαρισμό σημείων του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης.

Χαμένος ύπνος = χαμένα εγκεφαλικά κύτταρα



Η χρόνια έλλειψη ύπνου λόγω αϋπνίας ή νυχτερινής εργασίας πιθανώς να είναι πιο σοβαρή από ό,τι θεωρούσαν ως τώρα οι επιστήμονες, καθώς, όπως έδειξαν πειράματα με ζώα, προκαλεί μια μόνιμη απώλεια εγκεφαλικών κυττάρων, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης για 500 φοιτητές από την Aegean -Ποιοι το δικαιούνται



Πρόγραμμα δωρεάν μετακινήσεων φοιτητών, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του υπουργού υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη, παρουσίασε η Aegean Airlines.

Εξιχνιάστηκε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στην Άνω Καλεντίνη Άρτας



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας περίπτωση κλοπής από οικία, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που έγινε το πρωί της 18.03.2014 στο χωριό Άνω Καλεντίνη Άρτας.

Ομόφωνο ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης των ΥΗΣ Πουρνάρι Ι και ΙΙ



Σε ομόφωνο ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης των ΥΗΣ Πουρνάρι Ι και ΙΙ, κατέληξε η σύσκεψη των τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Άρτας.  Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.  Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Βουλευτής Άρτας κ. Όλγα Γεροβασίλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι των Δήμων Αρταίων, Κεντρικών Τζουμέρκων και Νικ. Σκουφά,  εκπρόσωποι των εργαζομένων στους ΥΗΣ Πουρνάρι Ι και ΙΙ και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Αλλαγές στο Νομοσχέδιο για τα φωτοβολταϊκά και τις μονάδες βιοαερίου ζητά ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης



Την αλλαγή διατάξεων που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά συστήματα και τις μονάδες βιοαερίου,  έχει ζητήσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης  με έγγραφα του προς την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Π.Ε.Κ.Α. και Οικονομικών.

Ποιοι, πόσο και πότε θα πάρουν Δώρο Πάσχα



Μόνο οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα και οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα λάβουν Δώρο Πάσχα αφού για τους δημόσιους υπάλληλους και συνταξιούχους έχει καταργηθεί ενώ η τελική ημερομηνία καταβολής από τους εργοδότες είναι η Μεγάλη Τετάρτη 16/4.

Ξεχάστε τα καλώδια: Το ασύρματο ρεύμα έρχεται να αναβαθμίσει το σπίτι σας [βίντεο]



Θέλετε να απαλλαγείτε από τα αμέτρητα καλώδια που κυριολεκτικά τυλίγουν τα δωμάτια του σπιτιού σας, αλλά σας είναι όλα απαραίτητα για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές; Τη λύση έρχεται να δώσει το ασύρματο ρεύματα που θα σας λύσει τα χέρια και το σπίτι.

Ποιος βουλευτής ροχάλιζε σφυρίζοντας την ώρα που ο Αβραμόπουλος έκανε παρουσίαση



Το θέμα της παρουσίασης στα μέλη της κοινοβουλευτική επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας ήταν τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε την ενημέρωση, όταν ξαφνικά ένα παρατεταμένο -με σφύριγμα- ροχαλητό άρχισε να παρεμβαίνει από την πλευρά των βουλευτών.