Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αναπνοή από τη μύτη ή το στόμα; Ποιο είναι το σωστό...



Όλοι γνωρίζουν ότι η αναπνοή είναι μία απολύτως απαραίτητη λειτουργία του οργανισμού μας. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό, είναι ότι υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος αναπνοής.

Στις 26 Οκτωβρίου στο Taxis τα νέα εκκαθαριστικά με εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ



Προθεσμία πέντε ημερών για πληρώσουν τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ θα έχουν οι φορολογούμενοι που δικαιούνται έκπτωσης από το φόρο.

ΑΣΕΠ: Τελικοί πίνακες κατάταξης και διάθεσης δημοσίων υπαλλήλων



Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ’ αριθ. 13/2014 Ανακοίνωση) του προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων και φορέων που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι, μετά την εξέταση των ενστάσεων από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, κατάρτισε και εκδίδει: α) τελικό πίνακα κατάταξης, β) πίνακα απορριπτέων, γ) τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων και δ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Πού θα δοθούν τα 12 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ



Με «όπλο» 12 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ρίξει στην οικονομία ρευστό προκειμένου να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα.
Χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας και ο υφυπουργός Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παρουσίασαν το σχέδιο για την εμπροσθοβαρή αξιοποίηση έως το 2015 κονδυλίων ύψους 12 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 4,2 δισ. ευρώ είναι από το παλαιό ΕΣΠΑ (2007-2013), 4,9 δισ. ευρώ από εμπροσθοβαρείς δράσεις του νέου ΕΣΠΑ και 2,9 δισ. ευρώ τα οποία θα δοθούν σε ώριμα έργα.

Δεν αλλάζει τίποτα -Πρωταθλητές στη διαφθορά οι Ελληνες σε Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υγεία και Δημόσιο



Τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η υπηρεσία «Διαφάνεια Τώρα!» της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδα, η οποία συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά πως στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές στη διαφθορά σε τομείς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Υγεία και το Δημόσιο.
Μέσα σε ένα χρόνο η υπηρεσία δέχτηκε περισσότερες από 600 αναφορές πολιτών για περιστατικά διαφθοράς.