Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Bόμβα Παπανδρέου: Να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον



Καλεσμένος τoυ Hertie School of Governance o πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει στο Βερολίνο σε διεθνές συνέδριο με θέμα την κυβερνητική διαχείριση στην Ευρώπη μαζί με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε, τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Νταϊσελμπλούμ και τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Πρόστιμα σε όσους δεν υποβάλλουν τη δήλωση ακινήτων μέχρι την Παρασκευή



Αντιμέτωποι με πρόστιμα θα βρεθούν οι φορολογούμενοι που δεν υποβάλουν τη δήλωση ακινήτων 2014 (Ε9) έως τις 30 Μαΐου 2014
Με τους λογιστές να ζητούν την παράταση της προθεσμίας, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων διαμηνύει ότι δεν θα υπάρξει παράταση και υπενθυμίζει ότι όσοι δεν υποβάλουν εγκαίρως το Ε9 θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμων.

Απίστευτος ελιγμός ΣΥΡΙΖΑ: Καταργείστε το μπόνους των 50 εδρών, αλλά να παραιτηθεί αμέσως η κυβέρνηση



Απίστευτο ελιγμό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και ειδικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, που πρότεινε την κατάργηση  του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα.

Το πιο μικροσκοπικό αυτοκίνητο του κόσμου κάνει βόλτες στο Ναύπλιο



Παρότι πρόκειται για το πιο μικροσκοπικό ίσως αυτοκίνητο του κόσμου, δεν περνά απαρατήρητο. Ο κόσμος στο Ναύπλιο γύριζε το κεφάλι του στο πέρασμα του συγκεκριμένου οχήματος, που άρχισε να κάνει βόλτες στην πόλη.