Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της Alco για το Νewsit: Στο 6,4% το Ποτάμι – Παίρνει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ – Μπροστά 1% ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ.



Ο θόρυβος που έχει προκαλέσει η κίνηση του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος με την ονομασία "Το Ποτάμι", αποτυπώνεται και στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του NewsIt που πραγματοποιήθηκε σε όλη τη χώρα σε δείγμα 1.000 ατόμων. 

Η υπερκατανάλωση κρέατος εξίσου θανατηφόρα με το κάπνισμα



Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος και τυριών στη μέση ηλικία είναι τόσο θανατηφόρα , όσο το κάπνισμα , σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Μια μελέτη σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες ηλικίας 50 ετών , διαπίστωσε ότι εκείνοι που κατανάλωναν πολλές ζωικές πρωτεΐνες είχαν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα , από εκείνους που έτρωγαν μικρές ποσότητες .

Ο «συνεταιρισμός» με την Eφορία αφανίζει εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις - «Σωσίβιο» οι επαγγελματικές δαπάνες



Μεγάλο ποσοστό των μικρομεσαίων θα φορολογηθεί με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία και θα προσδιορίζουν το φορολογητέο τους εισόδημα
Σε αφανισμό οδηγεί χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εμποροβιοτέχνες και ελεύθερους επαγγελματίες το νέο φορολογικό καθεστώς, το οποίο φέρνει υπέρογκους φόρους ακόμα και για εισοδήματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

Αυξήθηκαν οι εκατομμυριούχοι με περιουσία πάνω από 30 εκατ. στην Ελλάδα



Μπορεί η Ελλάδα να δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση και την τελευταία πενταετία οι πολίτες να έχουν έρθει αντιμέτωποι με πρωτόφαντες καταστάσεις δυσπραγίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως στη χώρα δεν υπάρχουν εκατομμυριούχοι που όχι μόνο δεν είδαν την περιουσία τους να μειώνεται και να εξαφανίζεται, αλλά αντιθέτως κάποιοι εξ αυτών την είδαν να αυξάνεται.

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας εξελέγει στη συνεδρίαση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με ψήφους 123 έναντι 92 του Φίλιππα Φίλιου και 3 λευκών, ο νέος επικεφαλής της παράταξης αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος για τις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου .
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Du Lac με συμμετοχή 213 μελών της παράταξης.