Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σύνταξη πριν τα 62 για 800.000 ασφαλισμένους



Ευκαιρίες σε περισσότερους από 800.000 ασφαλισμένους για να κλειδώσουν σύνταξη πριν τα 62 τους και πριν έρθει το νέο ασφαλιστικό κρύβουν οι γενικές αλλά και οι ειδικές συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις που ισχύουν για όσους έχουν ασφαλιστεί μέχρι το 1992 σε Ταμεία μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών.

Σώστε τα μάτια σας ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες



“Σαν τα μάτια μου” λέει ο λαός όταν θέλει να κάνει μια αναφορά σε κάτι μονάκριβο. Αυτό ακριβώς είναι τα μάτια μας και γι' αυτό έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τα προσέχουμε, να το φροντίζουμε και να τα προστατεύουμε.

ΟΕΚ: Ρύθμιση "ανάσα" για 97.343 δανειολήπτες



Μια νέα ευνοϊκή ρύθμιση θα δώσει «ανάσα» σε 97.343 δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, που θα μπορέσουν να παρατείνουν την αποπληρωμή των δανείων τους.

Ενας στους τρεις δηλώνει «φιλοξενούμενος» -Ποιοι θα ελεγχθούν για φοροδιαφυγή



Πέρα από όσους έκαναν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα ενώ διέθεταν τεράστια ακίνητη περιουσία ή εισοδήματα που ξεπερνούν κατά πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος, από την επεξεργασία των στοιχείων που έκανε το το ΥΠΟΙΚ για να καθορίσει τα εισοδηματικά κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα κατέληξε και στο εξής συμπέρασμα: Οτι είμαστε ένα έθνος... φιλοξενούμενο, αφού σε σύνολο 5,5 εκατ. φορολογικών δηλώσεων που κατατέθηκαν το 2013, περίπου 1,85 εκατ. φορολογούμενοι δήλωσαν ότι δεν νοικιάζουν αλλά φιλοξενούνται στα σπίτια που διαμένουν.

Υποδοχή Νίκου Χουντή στο Εκλογικό Κέντρο στα Γιάννενα - Περιοδείες Δευτέρας 28/4 του ψηφοδελτίο​υ Π.Ε. Ιωαννίνων

Εκτιμώντας ότι στην Ήπειρο θα πρέπει να ενδυναμωθούν και όχι να υποβαθμιστούν οι Δασικές Υπηρεσίες, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων, με την παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη, κ. Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης θα επισκεφθούν την Δευτέρα 28/4 στις 10:00 το πρωί τις υπηρεσίες Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Μακεδονίας στη Ριζάρειο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Της Δημοτικής αυτοδιοικητικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς

           
    
           
 Η πενταετής θητεία της επόμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία θα αναδειχθεί στις εκλογές τού Μαΐου, θα καθορίσει αποφασιστικά και σε πολλά αλληλοσυνδεόμενα επίπεδα το μέλλον, άμεσο και μακροπρόθεσμο, του μεγαλύτερου Δήμου της Ηπείρου. Στο ζοφερό και ρευστό τοπίο της ευρύτερης οικονομικής συγκυρίας αλλά και της πολιτισμικής κρίσης αναδεικνύεται, και αναγνωρίζεται από τον κάθε πολίτη, ολοένα και πιο αναγκαία στην πράξη – και όχι σε
επίπεδο ευχολογίου- η επιδίωξη συγκλίσεων και διαλόγου σε ζωτικά θέματα διαχείρισης του κοινού συμφέροντος πέρα από πολιτικά στεγανά και ιδεοληψίες.

Εκλογικό Κέντρο Πρέβεζας - Πρόγραμμα Περιοδειών στην Π.Ε. Πρέβεζας

  Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη και αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας τον Δημήτρη Κωνή, λειτουργεί στην οδό Π.Τσαλδάρη 72, στο κέντρο της Πρέβεζας. (απέναντι από τα δικαστήρια).
Καθημερινά, φίλοι της παράταξης συναντώνται με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιους συμβούλους, ενημερώνονται για το πρόγραμμά μας και ανταλλάσσουν απόψεις για ζητήματα σχετικά με την καθημερινότητα, αλλά και το μέλλον της περιοχής μας.
Το τηλέφωνο του εκλογικού κέντρου είναι 2682028710.

Επίσκεψη κλιμακίου της «Ήπειρος Ανατροπής» σε Ασπραγγέλο​υς – Αρίστη

Κλιμάκιο του συνδυασμού "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη, αποτελούμενο από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλη Τσίκαρη και υποψήφιους περιφαρειακούς συμβούλους (Κ. Μπασιούκα, Ηλία Γκεσούλη και Ευάγγελο Νέσσερη) επισκέφτηκε χθες, Σάββατο 26/4, δύο χωριά του Ζαγορίου, τους Ασπραγγέλους και την Αρίστη.