Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ.... ( ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Δεν είναι μόνο η...κινητικότητα που  άρχισε ήδη στους Δήμους εν όψει των εκλογών από τους ενδιαφερόμενους αλλά είναι και η ανάλογη κινητικότητα στα....τσίπουρα που συνοδεύουν απαραίτητα κάθε προεκλογική περίοδο και όχι μόνο.
Ξεκίνησε λοιπόν η κινητικότητα από το μεγάλο δήμο των Ιωαννίνων και ...αυτόματα μεταφέρθηκε σχεδόν παντού.
Αδιάψευστος μάρτυς η φωτό όπου ετερόκλητες δυνάμεις διαφόρων δήμων συνυπήρξαν αρμονικά σε.... τσιπουροκινητικότητα υπό την εικόνα του αξέχαστου Λ. Κωνσταντάρα (ως ....Μαυρογιαλούρου) και την παρουσία της μεγάλης επιχειρηματικότητας ( με ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη και μάλιστα με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό ...Άλκης Χήτος ...πατριάρχης στο " ΖΑΓΟΡΙ" και τη FIX που ..κάνει καλό).
Παρόντες Γ. Παπαναστασίου , Δ. Ζαγορίου, Κ. Κατσανάκης Δ. Δωδώνης, Δ. Ρογκότης  Δ. Ζίτσας και Σ. Βλέτσας!!!  το ..."βαρύ πυροβολικό" του Δ. Ιωαννιτών  Θ. Μανταλόβας και Θ. Μπέγκας (κατ αλφαβητική  σειρά) , Ν. Μπούτσικος Δ.Σ. Ζίτσας, Σ. Μιχάλης Γ.Γ. ΕΠΣΗΠ, Π. Λαζοκίτσιος της ΕΛΜΕ   και ...δημοσιογράφοι.
Τα  συμπεράσματα
.......δικά σας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών γυναικών για κλοπή χρυσαφικών στην Άρτα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών γυναικών Ρομά, 40, 33 και 31 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες (03.10.2013) το πρωί στο κέντρο της Άρτας, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στις τρεις γυναίκες, όπου βρέθηκαν:
  •  δύο (2) χρυσές αλυσίδες λαιμού ,
  •  μία (1) χρυσή ταυτότητα χειρός,
  •  ένα (1) χρυσό κόσμημα λαιμού,
  •  ένας (1) χρυσός σταυρός, 
  •  ένα (1) ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια,
  •  ένα (1) χρυσό δαχτυλίδι,
την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.

Συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων 43χρονος Αλβανός, ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τρεις παράνομους αλλοδαπούς

Συνελήφθη, χθες (03-10-2013) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του  Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για μεταφορά παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, ο 43χρονος  κατελήφθη από τους αστυνομικούς  να μεταφέρει με το  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις  ομοεθνείς του (δύο άνδρες και μία γυναίκα που συνόδευε και το ανήλικο παιδί της), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Επίσης, σε βάρος των δύο παράνομων αλλοδαπών εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου Ιωαννίνων.

 

 

 

 

Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης τελεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ηπειρωτών και Ηπειρωτισσών και του ιδρυτή της καθηγητή Περικλή Βιζουκίδη, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, ώρα 10.00', στον Ιερό Ναό Νέας Παναγίας (Δημητρίου Γούναρη και προέκταση Μητροπόλεως), Θεσσαλονίκης

              
                                 Πρόσκληση
                ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ    ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, του ιδρυτή της Καθηγητού Περικλέους Βιζουκίδου και των Ηπειρωτών και Ηπειρωτισσών, την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, Ώρα 10.00΄π.μ. στον Ιερό Ναό Νέας Παναγίας (Δημητρίου Γούναρη και προέκταση Μητροπόλεως).
Θα ακολουθήσει η δεξίωση στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Καλλάρη 2-παραλία) μέχρι τις 12.30΄μ.μ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης
 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ"

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται για 8η συνεχή χρονιά στην πόλη μας. Μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ" που παρουσίασαν πέρυσι, φέτος παρουσιάζουν το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ  "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ", όπου τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ!
Η παράσταση θα ανέβει στο "ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ODEON" ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 12.00 π.μ. & 3,00 μ.μ.
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ - Προπωλούνται εισιτήρια -ΤΗΛ. 6944,283935
 Η διασκευή των ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ και το μήνυμα που φιλοδοξούν να περάσουνε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη ενάντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.
Υπάρχει βέβαια η τρομερή μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο.