Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ποια σοβαρή ασθένεια αποκαλύπτει η αναπνοή μας



Όπως τα μάτια φανερώνουν τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ και τα νύχια φανερώνουν πιθανά προβλήματα στο συκώτι, η αναπνοή μπορεί να δώσει στους γιατρούς μια πρώιμη ένδειξη για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κατάθεση σοκ: «Μας έδερνε και τραβούσε με κάμερα- Απειλούσε να εκτελέσει τα εγγόνια μου» Πηγή: Κατάθεση σοκ: «Μας έδερνε και τραβούσε με κάμερα- Απειλούσε να εκτελέσει τα εγγόνια μου»



Απίστευτες αποκαλύψεις για το δράμα μιας ολόκληρης οικογένειας έρχονται στο φως μετά την άγρια δολοφονία του 39χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα στο Άστρος Κυνουρίας.

Το μυστικό της Αμφίπολης -Ισως χρειαστεί ένας μήνας για να μπουν στο εσωτερικό του τάφου



Με χειρουργικές κινήσεις συνεχίζουν τη δουλειά τους οι αρχαιολόγοι στην ανασκαφή της Αμφίπολης. Το πότε θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο μεγαλοπρεπής τάφος παραμένει ένα ερώτημα χωρίς ακριβή απάντηση, αφού εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες καθώς η ανασκαφή γίνεται βήμα βήμα και οι αρχαιολόγοι δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν στο ακριβώς επόμενο στάδιο από αυτό που βρίσκονται.

Όλα τα σενάρια για την ενδοδημοτική κινητικότητα. Το χρονοδιάγραμμα και οι "κόκκινοι" δήμοι



Εν αναμονή των στοιχείων που θα λάβουν από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις μετά τις 29 Αυγούστου οπότε και λήγει η (νέα) προθεσμία για την ενδοδημοτική κινητικότητα βρίσκονται στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Μισθοί πολλών ταχυτήτων στο Δημόσιο: Αλλάζουν όλα από τον Ιανουάριο του 2015 -Πόσοι θα υποστούν «haircut»



Με στόχο τη συγκράτηση της μισθολογικής δαπάνης τουλάχιστον στα σημερινά επίπεδα, τα συναρμόδια υπουργεία επεξεργάζονται το σχέδιο νόμου για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

«Σφαγή» αριστούχων λόγω της εκτίναξης των βάσεων στις περιζήτητες σχολές [πίνακας]



Χιλιάδες αριστούχοι δεν θα καταφέρουν φέτος να εισαχθούν στις σχολές της πρώτης τους επιλογής, ενώ ιδιαίτερα σκληρή αναμένεται η μάχη στα περιζήτητα τμήματα της Θετικής και της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.