Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Οι κίνδυνοι του εικονικού νομίσματος "Bitcoin". Πώς να προστατευθείτε



Την προσοχή των καταναλωτών που συναλλάσσονται στο διαδίκτυο με εικονικά νομίσματα, όπως το Bitcoin, εφιστά η Τράπεζα της Ελλάδος.
Με δεδομένο ότι τα εικονικά νομίσματα, όπως είναι το Bitcoin, εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο της δημοσιότητας και με γνώμονα την ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση τους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της απώλειας χρημάτων, η Τράπεζα της Ελλάδος παραπέμπει στην πρόσφατη σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (EBA) με τίτλο:
"Προειδοποίηση προς τους καταναλωτές για τα εικονικά νομίσματα".

Εκατοντάδες σφαίρες βρέθηκαν στον Υμηττό



Εκατοντάδες στρατιωτικές σφαίρες (πάνω από 1000), βρέθηκαν στον Υμηττό, κοντά στο στρατόπεδο "Σακέτα" στα διοικητικά όρια του Δήμου Βύρωνα.

Νέες αλλαγές στα Τέλη κυκλοφορίας από το 2015 -Αυξήσεις για τα μικρού και μεσαίου κυβισμού ΙΧ [πίνακες]



Από το 2015 αναμένεται να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας για τα ΙΧ και θα γίνεται με βάσει την ετήσια χιλιομετρική απόσταση που διανύει ο κάτοχος του ΙΧ, όπως λειτουργεί το «Ολλανδικό μοντέλο». Αυτό φαίνεται πως είναι και το επικρατέστερο από τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση.

Ερχεται ο εισαγγελέας συνδιαλλαγής για την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων -«Παζάρι» με τον κατηγορούμενο για το ύψος της ποινής



Το θεσμό του «ποινικού εισαγγελέα συνδιαλλαγής» εισάγει στις προτάσεις της η νομοπαρασκευαστική Επίτροπή για την αναμόρφωση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Ο εισαγγελέας αυτός θα έχει τη δυνατότητα να  συνδιαλέγεται με τον κατηγορούμενο και να συμφωνεί για το ύψος της ποινής, χωρίς η υπόθεση να φθάνει στο ακροατήριο.

Δυναμική ανάπτυξη του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group στην Ελλάδα και το εξωτερικό


       Ίδρυση νέας Κλινικής μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Αλβανία
       Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στο Κόσσοβο (Πρίστινα)
       Σημαντικές συνεργασίες στη Μέση Ανατολή (Κατάρ, Κουβέιτ)
       Νέα ιατρικά τμήματα  και νέες υπηρεσίες στην Cosmetic Derma Medicine
στην Ελλάδα
Τη δυναμική είσοδό του στην Αλβανία με την λειτουργία της νέας πρωτοποριακής Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics Tirana, ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group.
Η Advanced Hair Clinics Tirana – είναι μια νέα επένδυση που αποτελεί τη μεγαλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών, στην Αλβανία και στο Κόσσοβο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Advanced Hair Clinics Tirana βρίσκονται στο κέντρο των Τιράνων σε ένα πολυώροφο κτίριο και διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα.
Επικεφαλής της Advanced Hair Clinics Tirana είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, εξειδικευμένος χειρουργός στη μεταμόσχευση μαλλιών, ο οποίος σε συνεργασία με τον Διευθυντή της Advanced Hair Clinics Tirana κ. Fatjon Gjoka και με το εξειδικευμένο προσωπικό της Κλινικής, προσφέρουν αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης σε γυναίκες και άνδρες εφαρμόζοντας τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE.
Παράλληλα, το Cosmetic Derma Medicine Medical Group και η Advanced Hair Clinics προχώρησαν σε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένες κλινικές και επιστήμονες στη Μέση Ανατολή, με στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο Δρ. Βεκρής με τους συνεργάτες του έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων, ενώ παράλληλα έχει εκπαιδεύσει επιστημονικό προσωπικό και γιατρούς στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδοo Advanced Fue. Σημειώνεται, ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση στις χώρες της Μέσης Ανατολής με σημαντικό όγκο περιστατικών, λόγω των πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων των λαών αυτών.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η βουλευτής των ΑΝΕΛ κα Ραχήλ Μακρή, θα κατέβει ως υποψήφια ευρωβουλευτής, παρά τον εσωκομματικό πόλεμο, που η ίδια και το περιβάλλον της, υποστηρίζουν πως δέχεται.
Σύμφωνα με  τις ίδιες πληροφορίες έντονες είναι οι πιέσεις που δέχεται η Ραχήλ Μακρή, απ’ τη βάση των ΑΝΕΛ, να κατεβεί ως Ευρωβουλευτής, καθώς στο πρόσωπό της αναγνωρίζουν ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο, ώστε να προστατεύει και να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τα δύο επιδόματα του ΟΑΕΔ που δεν χρειάζεται να απολυθείς για να τα πάρεις!!



Δύο κατηγορίες ανέργων μπορούν να λάβουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η απόλυση από τον εργοδότη.

Στο Politheatro γίνεται ‘Μια τεράστια έκρηξη’ !



Το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου ανεβαίνει από την επαγγελματική θεατρική σκηνή του Politheatro και σας υπόσχεται άφθονο γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως!
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ώρα 9.15μμ στο θέατρο Πολυθέαμα
 ο Γιώργος περνάει από σαράντα κύμματα μέχρι τελικά να γίνει αυτό που πάντα ήθελε! Ένας ήρωας .... αλλά ήρωας πραγματικός , στην καρδιά ενός άλλου!

Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για εμπορία ζώντων ζώων από την Ήπειρο



Aντιπροσωπεία κτηνιάτρων από τις δημόσιες υπηρεσίες της  Σαουδικής Αραβίας επισκέφτηκε χθές την Περιφέρεια Ηπείρου, συνοδευόμενη από ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με αντικειμενικό σκοπό την άρση του εμπάργκο και την εξέταση των  δυνατοτήτων 

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, φορτωμένο με περισσότερα από (386) κιλά κάνναβης



Συνελήφθη χθες (11-02-2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του  Τμήματος  Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά και εμπορία σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

H 29χρονη Ελληνίδα που πήγε πριν 5 χρόνια στην Αυστραλία και σήμερα είναι ανάμεσα στις 50 πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες



Πριν από πέντε χρόνια πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στην Αυστραλία. Σήμερα, η Δήμητρα Μαρκογιαννάκη μπορεί να πει με σιγουριά ότι έκανε τη σωστή κίνηση. Γιατί στα 29 της θεωρείται μία από 50 πιο επιτυχημένες νέες γυναίκες επιχειρηματίες της χώρας.

Τα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ… θα μιλάνε!!!



Κάθε πολιτικός βάζει στόχους στη θητεία του. Μία από τις προτεραιότητες του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησής του Άντονι Φοξ, η προώθηση της τεχνολογίας των «αυτοκινήτων που μιλούν»!

Κοινωνικός τουρισμός για όλους 2014. Δικαιούχοι, δικαιολογητικά



Η δεύτερη φάση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» θα εφαρμοστεί από τις 12 Μαρτίου έως και τις 30 Ιουνίου του 2014 με συνολικό προϋπολογισμό τα 2 εκατ. ευρώ. Στη φάση αυτή αναμένεται να διανεμηθούν 28.400 δελτία κοινωνικού τουρισμού σε δικαιούχους, εκ των οποίων τα 5.000 αφορούν διακοπές για την τρίτη ηλικία και τα υπόλοιπα το πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών.

112: Ο αριθμός Έκτακτης Ανάγκης



Την Ευρωπαϊκή Ημέρα του «112», δηλαδή του κοινού Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης γιόρτασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, που ενεργοποιούνται μαζί με το ΕΚΑΒ για να προσφέρουν βοήθεια σε πολίτες που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη.

Έως τις 28/3 οι βεβαιώσεις αποδοχών στους εργοδότες



Υποχρεωτικά, έως τις 28 Μαρτίου, όλοι οι εργοδότες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τις βεβαιώσεις αποδοχών, συντάξεων, αμοιβών από ελεύθερα επαγγέλματα και εμπορικές επιχειρήσεις.

Η ανακοπή καρδιάς συχνά «προειδοποιεί» έως και ένα μήνα πριν -Ιδού τα συμπτώματα



Περισσότεροι από ένας στους δύο ανθρώπους που παθαίνουν ανακοπή καρδιάς έχουν προειδοποιητικά συμπτώματα επί ημέρες ή και εβδομάδες πριν σταματήσει η καρδιά τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Λίστα με 49.000 δημοσίους υπαλλήλους προς απόλυση έφτιαξε ο Μητσοτάκης



Σε μία προσπάθεια να μεγαλώσουν οι δεξαμενές των προς αποχώρηση υπαλλήλων από το Δημόσιο, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως ξεκινάει «άγριο ανθρωποκυνηγητό» για όσους μπήκαν στο Δημόσιο από τις πλαϊνές πόρτες, αλλά και για όσους είναι εργαζόμενοι -φαντάσματα.