Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δείτε το αρχαιότερο παντελόνι! Υπολογίζεται ότι είναι 3.000 χρόνων



Tο αρχαιότερο παντελόνι στον κόσμο πιστεύουν ότι ανακάλυψαν ερευνητές σε αρχαίο τάφο στη Δυτική Κίνα.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, Ulrike Beck και Mayke Wagner του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου του Βερολίνου, πρόκειται για το αρχαιότερο παντελόνι στον κόσμο και υπολογίζεται ότι είναι 3.000 χρόνων.

Ανεξάρτητος ο Βασίλης Οικονόμου -Στα δύο η ΔΗΜΑΡ



Επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος δεν ανήκει πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του για ανεξαρτητοποίηση ο κ. Οικονόμου μιλώντας στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είπε «οι προσχηματικές και οι περιχαρακωμένες συσκέψεις σε κλειστά όργανα δεν έχουν αξία και στη ΔΗΜΑΡ δεν βλέπω πια καμία επιθυμία, καμία ανταπόκριση».

Απειλές Θεοχάρη: Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει θα μιλήσω



Μπορεί ο Χάρης Θεοχάρης να αποτελεί παρελθόν από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, ωστόσο το σίριαλ των όσων προηγήθηκαν της παραίτησής του συνεχίζεται, με τον ίδιο να αφήνει αιχμές και καρφιά για το πώς έφτασε στο σημείο να φύγει.

Τα 4 επικίνδυνα μικρόβια που κρύβονται στην άμμο και τις πισίνες



Το καλοκαίρι στις παραλίες αλλά και γενικά ο τρόπος ζωής μας αλλάζει, οι συνήθειες μας ως προς την υγιεινή γίνονται πιο χαλαρές με αποτέλεσμα οι μολύνσεις να είναι πιο συχνές.

ING Group - Ενορχηστρώνει την είσοδο της στο Ολλανδικό Χρηματιστήριο Euronext - Προχωρά σε Δημόσια Προσφορά (IPO)



Με ανακοίνωση του νωρίτερα σήμερα, το ING Group επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να προχωρήσει σε Δημόσια Προσφορά (ΙΡΟ) για την εισαγωγή της εταιρίας ΝΝ Group στο Ολλανδικό Χρηματιστήριο Εuronext του Άμστερνταμ.

Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός -Στην Τράπεζα της Ελλάδας ο Στουρνάρας



Τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον το δικό του- για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την κυβέρνηση- αλλά και τον ανασχηματισμό άνοιξε ο Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή.

Τι σημαίνουν για τις τράπεζες, την οικονομία αλλά και την τσέπη μας η μείωση των επιτοκίων και τα μέτρα της ΕΚΤ



Με την ελπίδα η οικονομική μηχανή της Ευρώπης να πάρει μπρος και να ανεβάσει «στροφές» ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ανακοίνωσε χθες την μείωση των επιτοκίων αλλά και μια σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση του αποπληθωρισμού και της χαμηλής ανάπτυξης στην Ευρωζώνη.

Αλλαγές στους κανόνες των κυλικείων στις οργανωμένες πλαζ -Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές



Αλλαγές στους Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών» (ΔΙΕΠΠΥ) ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με Αγορανομική Διάταξη που υπέγραψε ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς.