Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Από την Τρίτη ενεργοποιούνται στις Π.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου οι διατάξεις του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος

Από την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ενεργοποιούνται από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, οι διατάξεις του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος σε εφαρμογή εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Ήδη έχουν συσταθεί κλιμάκια ελέγχου κατά Περιφερειακή Ενότητα, τα οποία θα αποτελούνται από δύο επόπτες Δημόσιας Υγείας  και έναν Αστυνομικό που θα ορίζεται από την Υπηρεσία του. Έργο των κλιμακίων είναι η διενέργεια ελέγχων σε όλους τους δημόσιους χώρους και σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η Hπειρώτισσ​α συγγραφέας και εκπαιδευτι​κός Βασιλική Πιτούλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας- Εκάλης, με το συνδυασμό "Δύναμη ελπίδας - Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς

Η  Hπειρώτισσα συγγραφέας και  εκπαιδευτικός Βασιλική Πιτούλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας- Εκάλης, με το συνδυασμό "Δύναμη ελπίδας - Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας- Εκάλης"  του υποψήφιου  Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η Βασιλική Πιτούλη,  είναι γεννημένη στο Βόλο από Ηπειρώτη πατέρα.
 Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και Γαλλικής Φιλολογίας.
 'Έχει διδάξει στη Ριζάρειο Σχολή, στα εκπαιδευτήρια Καργάκου, σε δημόσια ΙΕΚ, στα Τοσίτσεια - Αρσάκεια Λύκεια και έχει αποσπαστεί στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
Για τέσσερα χρόνια ήταν υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης και σήμερα είναι μάχιμη εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Στα 18 της βραβεύτηκε σε διαγωνισμό νεανικής ποίησης που οργάνωσε η εφημερίδα Θεσσαλία.

«Ο στόχος της εμπορικής κίνησης κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων δεν επετεύχθη»

Οι έμποροι της λιανικής είχαν ως στόχο κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων να διατηρήσουν τα επίπεδα του περυσινού τζίρου, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα αφού μεσοσταθμικά η μείωση κυμάνθηκε στο -19%, επαναφέροντας την αγοραστική κίνηση σε φθίνουσα πορεία.
Τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους ολόκληρης της Επικράτειας, μπορεί να είναι βελτιωμένα σε σύγκριση με την αντίστοιχη έρευνά μας για την περυσινή περίοδο (2013/2012: -32%), σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να δημιουργούνται ψευδαισθήσεις για την πραγματικά επικρατούσα κατάσταση της ελληνικής αγοράς.

Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης καθώς και τέσσερις διαρρήξεις – κλοπές σε σπίτια σε χωριά των Ιωαννίνων

Από την εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει κυρίως χρηματικά ποσά και κοσμήματα
Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου Ιωαννίνων, μία υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στους Δρυμάδες Ιωαννίνων, που είχε γίνει το μεσημέρι της 06-08-2013, καθώς και τέσσερις διαρρήξεις – κλοπές σε σπίτια σε χωριά  των Ιωαννίνων.

ΔΩΔΩΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ

Ενημερωτική Ημερίδα για το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον του Αρχαίου Θεάτρου και του Αρχαιολογικού Χώρου 
Η αρχαία Δωδώνη αποτελεί αναμφίβολα τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων στην Ήπειρο. Στη σκιά του Τομάρου λειτούργησε αδιάλειπτα και τουλάχιστον από τον 8ο προχριστιανικό αιώνα το πανελλήνιο Ιερό και Μαντείο του Διός με επισκέπτες από τον ευρύτερο αρχαίο κόσμο.

Συνελήφθη στα Ραβένια Ιωαννίνων, μετά από καταδίωξη, 53χρονος ομογενής, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του τρεις παράνομους αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (26-02-2014) αργά το βράδυ στα Ραβένια Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πυρσόγιαννης, ένας 53χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για μεταφορά παράνομων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, χθες το αργά βράδυ, οι αστυνομικοί εντόπισαν στη διασταύρωση Δελβινακίου Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Την έρευνα προς όφελος της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου

Με αφορμή  ερωτήματα που προέκυψαν από  την τοποθέτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Επιτροπή Διαβούλευσης για τη νέα Προγραμματική περίοδο, επισημαίνονται τα εξής:
 Ο  Πρύτανης κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, όντως τοποθετήθηκε και  έθεσε ζήτημα για τη διάθεση κονδυλίων για την έρευνα.

Μετατόπιση δικτύων του ΟΤΕ

Με άλλες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, η Περιφέρεια Ηπείρου θα καταβάλλει προς τον ΟΤΕ το ποσό των 299.966,84 ευρώ για τη μετατόπιση του δικτύου του  προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες για τη βελτίωση της 13ης Επ. οδού (από Ε.Ο. Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας μέχρι Λύγγο) και το ποσό των 361.457 ευρώ για τον ίδιο λόγο στο έργο για τη βελτίωση της Επαρχιακής οδού από κόμβο Αμφιθέας μέχρι την Ε.Ο. Ιωαννίνων - Κοζάνης.


Προς δημοπράτηση το έργο εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Παρακαλάμου

Τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την εκτέλεση του υποέργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Παρακαλάμου Πωγωνίου (Προμήθεια – εγκατάσταση)», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, ενέκρινε  η Οικονομική Επιτροπή. Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στην πράξη «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων του Τ.Δ. Παρακαλάμου του  (πρώην) Δήμου Άνω Καλαμά».


Στο δεύτερο στάδιο ο διαγωνισμός για εξοπλισμό του ΧΥΤΑ Ιωαννίνων

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε τα πρακτικά ελέγχου των δικαιολογητικών από την Επιτροπή διενέργειας του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού της Περιφέρειας για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του υποέργου «Προμήθεια κινητού εξοπλισμού (τεμαχιστής ογκωδών αντικειμένων) για την κατασκευή ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας (Ν. Ιωαννίνων) της Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Έργα βελτίωσης των οδικών και περιβαλλοντικών υποδομών ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Έργα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, αποκατάστασης πολιτιστικών μνημείων και  βελτίωσης του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται περίπου στα 3 εκ. ευρώ,  ενέκρινε, μεταξύ άλλων,  στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Συνελήφθη 44χρονος στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, που εμπλέκεται στη διακίνηση 215 κιλών ναρκωτικών

Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους (215,4)  κιλών, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα σε καβάντζα, ανάμεσα σε θάμνους
Συνελήφθη χθες (26-02-2014) το μεσημέρι στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας ημεδαπός, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στη μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα, εντοπίσθηκε  σε δύσβατη αγροτική περιοχή στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, σταθμευμένο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 44χρονο, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προσέλθει στο χώρο για να παραλάβει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια την Αποκριά και την Καθαρή Δευτέρα

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου την Καθαρή Δευτέρα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :
1.       Την Καθαρά Δευτέρα 03 Μαρτίου 2014 για  το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15.00 έως 21.00 θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

Ο Βασίλης Γιολδάσης επελέγη από την όλγα Γεροβασίλη ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Άρτας.

Για την δική μας πολιτική αντίληψη, η αυτοδιοίκηση συναντάει την κεντρική πολιτική σκηνή και τα κοινωνικά τους πρόσημα ταυτίζονται, όταν οι άνθρωποι που συμμετέχουν στις παρατάξεις μας και δίνουν τις εκλογικές μάχες είναι ενεργοί πολίτες, σταθερά προσηλωμένοι στον αγώνα επικράτησης του «εμείς» αντί του «εγώ».
Για εμάς, οι εκλογές είναι αποτυχημένες πριν ακόμη ξεκινήσουν, όταν τα ψηφοδέλτια μας δεν αντανακλούν ευθέως στην κοινωνία τα ποιοτικά μας προτάγματα, όταν οι υποψήφιοι που τα στελεχώνουν δεν είναι εγγυητές της πολιτικής πρότασης που απευθύνει στους συμπολίτες μας ο εκλογικός μας συνδυασμός.

Στο ΕΣΠΑ με 2,2 εκ. Ευρώ το Σκευοφυλάκιο στο Νησί

Μία μεγάλη, επίπονη και συντονισμένη προσπάθεια των τοπικών φορέων, απέδωσε τελικά καρπούς. Η Δημοτική Αρχή πρωτοστάτησε προκειμένου να επιτευχθεί η ένταξη του Σκευοφυλακίου στο ΕΣΠΑ και με ικανοποίηση διαπιστώνει ότι η προσπάθεια αυτή δικαιώνεται.
Το Υπουργείο Πολιτισμού ενέταξε το έργο, με προϋπολογισμό 2,2 εκατομμύρια ευρώ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».

Ερώτηση βουλευτή της ΔΗΜΑΡ για την αδυναμία επαγγελματιών να ναταποκριθούν στις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής ΔΗΜΑΡ Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη σχετικά με τη διαβίβαση στοιχείων οφειλετών του ΕΤΑΑ στο ΚΕΑΟ για αναγκαστική είσπραξη μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμών.
Η βουλευτής επισημαίνει την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, λόγω της παρατεταμένης κρίσης, η οποία τους έχει οδηγήσει στο να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2 Μαρτίου και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και τους ισχυρούς νότιους ανέμους.

Διώξτε το στρες… σε πέντε λεπτά!

Το στρες παραμένει μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον σύγχρονο άνθρωπο και η θεραπεία του απαιτεί χρήμα και χρόνο. Ας δούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ηρεμήσουμε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως σε ένα πεντάλεπτο για παράδειγμα.
Οι επιστήμονες προτείνουν διάφορους τρόπους, αλλά ας δούμε τους καλύτερους:
Ελαφριά γιόγκα: Ο συνδυασμός τεχνικών βαθιάς αναπνοής και συγκεκριμένης στάσης σώματος μπορεί να βοηθήσει στο να μειωθεί το στρες.

7 σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία σας

Πολλές ασθένειες και προβλήματα υγείας θα μπορούσαν να εντοπιστούν στα πρώτα τους στάδια, αν ο καθένας μας μπορούσε να «αναγνωρίσει τα σημάδια».
Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα αυτά είναι «μπροστά στα μάτια μας», ωστόσο ποτέ δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι σχετίζονται με κάποια αρρώστια.
Δείτε παρακάτω επτά σημάδια, με τα οποία το σώμα σας προσπαθεί να σας στείλει μηνύματα ότι «κάτι δεν πάει καλά», όπως τα συγκέντρωσε η Paige Fowler στο MensHealth.com:
Αίσθηση της όσφρησης
Σημάδι για: τη νόσο του Αλτσχάιμερ

Tι σημαίνει το όνομά σου;

Παρακάτω ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα ανάλυση ονομάτων με βάση την εννοιολογική ή ετυμολογική ή αριθμολογική ή μυθολογική σημασία τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Καμία όμως σχέση δεν έχει η παρακάτω ανάλυση με την ηχητική αποκωδικοποίηση των δονήσεων που κάνουμε στο ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
Α.
Αιμίλιος, Αιμιλία. Ρωμαϊκό όνομα που στα λατινικά σημαίνει αντίζηλος ή ανταγωνιστής.
Ψυχογράφημα (σύμφωνα με τους αριθμολόγους.)
Σίγουρος για τον εαυτό του ο Αιμίλιος, ελίσσεται στις ίντριγκες και κατορθώνει να πετυχαίνει τους στόχους του. Εντυπωσιάζεται εύκολα.
Η Αιμιλία, είναι δίκαιη και κάτω από το γλυκό παρουσιαστικό της κρύβει μια σιδερένια θέληση.

Πού και πώς θα γιορτάσετε το φετινό Καρναβάλι



Έρχεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία όλοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες εν όψει του φετινού καρναβαλιού.
Σερπαντίνες, κομφετί, μάσκες και αποκριάτικες στολές..


Πώς να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα 223 σελίδων σε μόλις 77 λεπτά -Η απίστευτη τεχνολογία που βελτιώνει την ταχύτητα ανάγνωσης



H Spritz είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την ταχύτητα ανάγνωσης και σας επιτρέπει να διαβάσετε μια μεγάλη ποσότητα κειμένου σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να γυρνάτε διαρκώς σελίδες.

Εφορία: Υποχρεωτικά και μόνο με e-mail η επικοινωνία με τους πολίτες



Να αποκτήσουν email υποχρεώνονται όλοι οι φορολογούμενοι για να προχωρήσει το υπουργείο οικονομικών στην ηλεκτρονική κοινοποίηση επιβολής προστίμων, πρόσθετων φόρων και εισφορών αλλά και ατομικών ειδοποιήσεων για οφειλές που, αν δεν εξοφληθούν κάποιων ημερών, η Εφορία θα μπορεί αμέσως μετά να προβεί στη λήψη μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης και σε κατασχέσεις.

«Διαιτητές» για τα «κόκκινα» δάνεια -Τι θα κάνει ο διαμεσολαβητής



Το «έμφραγμα» που έχει προκληθεί στα Ειρηνοδικεία εξαιτίας των «κόκκινων» δανείων θα ξεμπλοκάρουν οι αλλαγές στη διαδικασία της ρύθμισης των τραπεζικών οφειλών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Πώς αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα -Το καινοτόμο προϊόν που ζήλεψαν οι ανταγωνιστές του



Μπορεί η περίφημη τροχήλατη τσάντα, να τον οδήγησε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, ωστόσο πρόκειται για μια πατέντα που αγαπήθηκε από τα παιδιά, φέρνοντας στην τσέπη του Rob Law κέρδη ύψους 7 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

Πρόσκληση για συγκέντρωση φαρμάκων

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους φορείς και τους πολίτες της Ηπείρου, να συνδράμουν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων, απηύθυναν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ν. Κάτσιος και οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα κ. Σ. Τζαλαλής, της Λέσχης LIONS κ. Α. Στεργίου και του Ροταριανού Ομίλου κ. Ευ. Αθανασίου.

Δωρεά φαρμάκων από την Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη φορά η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης, ενισχύει τις πρωτοβουλίες του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σήμερα επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη ο κ. Λευτέρης Νέσσερης και του παρέδωσε κιβώτια με φάρμακα προκειμένου να διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα της Ηπείρου.

Πρωτοβουλία των 5 Δημάρχων: Ο Δήμος σχεδιάζει και στηρίζει, οι πολίτες συμμετέχουν και επιχειρούν, η πόλη αναπτύσσεται και ευημερεί

Τις θέσεις τους για την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η «Πρωτοβουλία των 5» στη συμμετοχή του πολίτη, στις δράσεις των ενεργών δημοτών, καθώς και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, παρουσίασαν σήμερα στα Γιάννενα οι 5 δήμαρχοι που την απαρτίζουν.
Η Κοινωνία Πολιτών στην Ελλάδα εξακολουθεί να  παραμένει καχεκτική.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από την στιγμή που η παράταξη Ενότητα Πολιτών, έγινε δημοτική αρχή στον Δήμο Ιωαννιτών. Τρία χρόνια μέσα στα οποία η χώρα μας δέχθηκε τεράστια πλήγματα, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά.
Αναλάβαμε να διοικήσουμε ένα Δήμο, ο οποίος λειτουργούσε σε διαφορετικές κατευθύνσεις από αυτές που θέλαμε εμείς και οι πολίτες . Έναν δήμο που χαρακτηριζόταν από αδιαφάνεια, επιλεκτική μεταχείριση πολιτών, εξυπηρέτηση συμφερόντων, υπερβολική δανειοδότηση, συγγενικές και παράνομες προσλήψεις, αδιαφανείς διαδικασίες διαχείρισης χρημάτων και πολλά άλλα.