Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η ING Ελλάδος Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon για 4ησυνεχή χρονιά



H ΙΝG Ελλάδος είναι για 4η συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon, μίας αθλητικής διοργάνωσης που κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να ξεχωρίσει στο εγχώριο, και το διεθνές αγωνιστικό σκηνικό.

Θρήνος στο Βόλο: Δύο λοχίες 33, 34 ετών και ένας 19χρονος δεκανέας τα θύματα από την έκρηξη όλμου



Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έπειτα από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης σε πεδίο βολής στον Βόλο και κόστισε τη ζωή σε δύο ΕΠΟΠ και έναν οπλίτη θητείας, ενώ βαρύτατα τραυματισμένος είναι ένας υπολοχαγός.

Ίωση: Οι 8 κανόνες για να μην κολλήσετε ποτέ



Έως και πέντε χρόνια από τη ζωή μας, μας στοιχίζουν οι ιώσεις, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού δηλαδή, οι οποίες σύμφωνα με έρευνα εκδηλώνονται 6-8 φορές τον χρόνο στα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών και 2-6 φορές τον χρόνο στα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες, με μέση διάρκεια μία εβδομάδα.

Εμπρησμός και βανδαλισμοί στο 4o Λύκειο Ιωαννίνων – Είδαν τις ζημιές απο κοντά Μπέγκας & Κολόκας



Το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων, που στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας, επισκέφθηκαν την Κυριακή το πρωί ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Παντελής Κολόκας.

Προς δημοπράτηση το Σκευοφυλάκιο από το Δήμο Ιωαννιτών



Άνοιξε ο δρόμος για τη δημοπράτηση του μεγάλου έργου του Σκευοφυλακίου από το Δήμο Ιωαννιτών. Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, που συνόδευσε την Κυριακή το πρωί στο Νησί τον Υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, τη Γ.Γ. Λίνα Μενδώνη και τα στελέχη του Υπουργείου, εξέφρασε την ικανοποίηση του και δήλωσε πως «τη Δευτέρα το πρωί θα δώσω την εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν άμεσα τη σχετική διαδικασία».

Ξεκίνησε η νέα διαδικασία για έκδοση ταυτότητας



Από σήμερα Τρίτη ξεκινά η καθολική εφαρμογή του νέου συστήματος έκδοσης ταυτότητας, μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής εφαρμογής σε 24 αστυνομικά τμήματα. 

Εγκύκλιος-βόμβα: Φορολογούνται όλες οι παροχές -Εταιρικά κινητά, αυτοκίνητα, κουπόνια



Σε νέα... λούμπα οδηγεί ο πρόσφατος φορολογικός νόμος το υπουργείο Οικονομικών, καθώς χαρακτηρίζοντας όλες ή σχεδόν όλες τις παροχές μιας επιχείρησης στους εργαζομένους της ως... εισόδημα, ετοιμάζεται να «κουρέψει» χιλιάδες μισθωτούς.