Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ερχεται νομοθετική ρύθμιση για την καθιέρωση τεσσάρων ή πέντε σταυρών στις Ευρωεκλογές



Στο τελικό στάδιο της νομοθετικής ρύθμισης που θα προβλέπει την σταυροδοσία των ευρωβουλευτών, βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών. Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην καθιέρωση τεσσάρων ή πέντε σταυρών. Η χώρα θα αποτελεί ενιαία εκλογική περιφέρεια.

Βίντεο: Προσγείωση αεροπλάνου που... παγώνει το αίμα!

Ένα αεροσκάφος Boeing 767 συναντά ισχυρούς ανέμους ενώ προσπαθεί να προσγειωθεί σε αεροδρόμιο του Birmingham στην Αγγλία.
Όσοι έχετε φόβο για τα αεροπλάνα καλό είναι να ΜΗΝ δείτε το βίντεο!

Εκτός εαυτού ο Παναγιωτόπουλος παρατάει την ομιλία του και φεύγει από εκδήλωση που ο ίδιος οργάνωσε, επειδή τον υποδέχθηκαν με χάχανα



Ξέσπασε σε φωνές και αποχώρησε ο υπουργός Πολιτισμού χθες στα εγκαίνια του συνεδρίου «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα» μέσα στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, αφού αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση ομάδας καλλιτεχνών που κάθε τόσο γελούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συμπαρασύροντας και άλλους παρεβρισκόμενους.

Η Disneyland πάει Κύπρο!



Άνοιξε ο δρόμος στην Κύπρο για τη δημιουργία Disneyland σε έκταση μέχρι 500.000 τετραγωνικά μέτρα.

Ενας στους τρεις νέους εργάζεται σε δουλειά υποδεέστερη των προσόντων του



Το 30% των νέων της ΕΕ, ηλικίας 25 έως 34 ετών, εργάζονται σε δουλειά που απαιτεί χαμηλότερα προσόντα από αυτά που κατέχουν, ενώ από την περάτωση των σπουδών μέχρι την εύρεση της πρώτης εργασίας, μεσολαβούν κατά μέσο όρο 36,6 μήνες.

Πέθανε ο Σάκης Μπουλάς..



Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης και ερμηνευτής, Σάκης Μπουλάς. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία.