Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η πρώτη μου φορά


Την σφοδρή αντίδραση προκάλεσαν

Ο Στέφανος Χίος απευθύνεται στούς γέρους και τις γριές


Αυτό τώρα πως θα το σώσεις ρε Μπουμπούκο; (βίντεο)

    Bγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Σκάι μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής των εκλογών και πανηγυρίζει μες την τρελή χαρά για τη νίκη του Πάχτα στη Χαλκιδική και την επανεκλογή του. Μας πληροφορεί μάλιστα ότι το ποσοστό του ήταν συντριπτικό και το λαμβάνει ως μήνυμα ότι οι πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη στην πλειοψηφία τους θέλουν τον Πάχτα για δήμαρχο και κατά συνέπεια και τις εξορύξεις της Eldorado των Καναδών και της Ελληνικός Χρυσός του Μπόμπολα.

Θέτει ερώτηση στον Σύριζα αν μετά το αποτέλεσμα αυτό της κάλπης θα σεβαστεί την απόφαση του λαού του Αριστοτέλη και θα σταματήσει να πολεμά τις εξορύξεις. Τα πράγματα όμως εξελίσσονται...
λίγο διαφορετικά και τα ερωτήματα που έθεσε του γυρίζουν μπούμερανγκ. Τώρα πως σώζεται αυτό βρε Μπουμπούκο;

Έκαναν πάρτι με το επίδομα κηδείας



Μετά το πάρτι με τις συντάξεις που καταβάλλονταν σε νεκρούς, στήθηκε αντίστοιχο πάρτι και με το επίδομα κηδείας για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, αφού κάθε χρόνο ο Οργανισμός καταβάλλει 30 εκατ. ευρώ για έξοδα κηδείας.

Έως το τέλος Ιουνίου οι μεταθέσεις 15.000 εκπαιδευτικών



Στην αναμονή βρίσκονται περίπου 15.000 εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έως ότου ανακοινωθούν οι μεταθέσεις τους από το υπουργείο Παιδείας, κάτι που αναμένεται να γίνει στο τέλος του Ιουνίου, για να ακολουθήσουν μετά οι αποσπάσεις και οι διορισμοί των αναπληρωτών.
Φέτος ο αριθμός των αιτήσεων μετάθεσης, παρά το γεγονός ότι παραμένει υψηλός, είναι μειωμένος συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές.

Αλλαγή σελίδας σε 31 δήμους -Ποιοι δήμαρχοι δεν επανεξελέγησαν



Aλλαγή σελίδας σε 31 δήμους της χώρας, καθώς οι νυν δήμαρχοί της, όπως έδειξαν οι κάλπες της πρώτης Κυριακής θα παραδώσουν τα κλειδιά της πόλης και θα επιστρέψουν σπίτι τους. Από τον β' γύρο αποκλείστηκαν 15 νυν δήμαρχοι ενώ ήδη από τον πρώτο γύρο 16 πόλεις της χώρας εξέλεξαν δήμαρχο ο οποίος δεν είναι ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος κρατούσε τα κλειδιά της πόλης.