Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΣ …ΙΣΧΥΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΠΕΣΕΙ» ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ;

Δεν εξηγείται διαφορετικά η περίπτωση του σταδίου της Λιμνοπούλας γύρω από το οποίο βρίσκονται δεκάδες σχολεία και μια πυκνοκατοικημένη περιοχή η οποία στερείται παντελώς ενός χώρου άθλησης με τις ελάχιστες στοιχειώδεις υποδομές προκειμένου να καλύπτονται οι τεράστιες ανάγκες μιας από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες περιοχές  στην οποία βρίσκονται  περί τα …ΕΝΔΕΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
Κι όμως οι αρμόδιοι χρόνια τώρα κωφεύουν στις πολλαπλές εκκλήσεις φορέων , συλλόγων σχολείων, ομάδων και κατοίκων και προβάλλοντας …αστείες δικαιολογίες αρνούνται πεισματικά να «πρασινίσουν» το γήπεδο ώστε να αθλούνται με ασφάλεια όλοι.
Ο λόγος για τους γνωρίζοντες είναι …προφανείς καθώς αυτό συμβαίνει προκειμένου να λειτουργεί στο χώρο κάθε χρόνο μια έκθεση –παζάρι η οποία φαίνεται θα αφήνει πολλά στον αρμόδιο φορέα για να επιμένει τόσα χρόνια να μένει έτσι αυτός ο χώρος.
Είναι μια περίπτωση που χρήζει όχι μόνο επέμβαση της δικαιοσύνης αλλά και των άλλων αρμοδίων υπηρεσιών που ελέγχουν  θέματα ανάλογου ενδιαφέροντος.
Ελπίζουμε πως μετά την ευρύτατη δημοσιοποίηση του θέματος να  γίνουν οι δέουσες ενέργειες για να ενημερωθούν οι πολίτες τι συμβαίνει με αυτό το θέμα ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
Ενώ καλείται ταυτόχρονα  η Περιφέρεια με τον Δήμο να παρέμβουν άμεσα ώστε σε λίγες μέρες που αρχίζουν τα σχολεία να αθλούνται όχι απλά ακίνδυνα αλλά και ευχάριστα οι μαθητές και όχι μόνο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου