Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μετέφερε με Φορτηγό 24 μη νόμιμους αλλοδαπούς και όταν τον σταμάτησε η Αστυνομία τους παράτησε κι εξαφανίστηκε

Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Εθνικής Οδού  Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στο ύψος του Μονολιθίου, ενώ από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ο λαθροδιακινητής οδηγός ο οποίος διέφυγε
Εντοπίστηκε,  σήμερα (14-09-2013)  μετά τα μεσάνυχτα, επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 02:00΄ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με ελληνικές πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του.
Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο ανωτέρω όχημα, ο οδηγός αποβιβάστηκε από αυτό και τράπηκε σε φυγή πεζός, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι  ενώ κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οι είκοσι τέσσερις επιπλέον επιβαίνοντες, (υπήκοοι Μπαγκλαντές, Ινδίας και Πακιστάν, ηλικίας από 16 έως 33 ετών), στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα μας και συνελήφθησαν.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν μέσα σε αυτό.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από  το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας ενώ για τους συλληφθέντες θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου