Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΣΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ








Με πολύ δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΑΓΣΙ, εν όψει της νέας περιόδου, που θα τον βρει στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι προπονήσεις πλέον διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περιελάμβανε φυσική κατάσταση (για 15 ημέρες), ενώ πλέον έχει ξεκινήσει το «μοντάρισμα» της ομάδας. Άμεσα, προγραμματίζονται και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, που αναμένονται με ενδιαφέρον.
Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική, όπου και δικαιωματικά ανήκει. Φέτος διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ, που αποτελείται από νεαρούς, ως επί το πλείστον Γιαννιώτες και πολύ ταλαντούχους παίκτες, ενώ στο «τιμόνι» είναι ο πολύ έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης. Γυμναστής είναι ο Γιάννης Τσονης, ο οποίος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών στην έως τώρα προετοιμασία.
«Είναι μια χρονιά πρόκληση για τον ΑΓΣΙ. Στόχος είναι η άνοδος και μόνο, ενώ
θα προωθηθούν κάποια παιδιά από την εφηβική ομάδα, που έχουν δείξει ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος του αντρικού. Αυτοί, σε συνδυασμό με τους παίκτες από την περυσινή χρονιά φτιάχνουν ένα πολύ καλό ρόστερ, που θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και που ελπίδα όλων μας είναι να μείνει για χρόνια στην ομάδα, μιας και υπόσχεται πολλά. Η παρουσία του κ. Κοντογιάννη  αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη των στόχων μας» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του ΑΓΣΙ Χρήστος Γεωργίου. Παράλληλα, έθιξε το «καυτό» θέμα της έλλειψης χώρων προπόνησης στα Γιάννενα. «Έχουμε μόλις 2 ώρες στην Λιμνοπούλα και είμαστε αναγκασμένοι να πάμε δυο φορές την εβδομάδα στην Παραμυθιά για προπόνηση! Αυτό που συμβαίνει στα Γιάννενα δεν γίνεται πουθενά! Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα με στόχους να έχει τόσο λίγο χρόνο στο γήπεδο;» διερωτήθηκε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου