Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά τις 2.00 το μεσημέρι ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατείται σε ειδικό χώρο του τμήματος των γυναικείων φυλακών.
Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται ήδη ο γ.γ. του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.
Ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ στη Νίκαια, θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος, στον Ελαιώνα Θηβών.
Η απολογία
Κατά την απολογία του ο Χρ. Παππάς, αρνήθηκε κάθε ρατσιστικό προσανατολισμό του κόμματός του και κάθε σχέση με το φονικό του Κερατσινίου. Ο θεωρητικός της Χρυσής Αυγής ζητεί μάλιστα την αποφυλάκισή του, προκειμένου- όπως λέει- να μην περάσουν στη Βουλή μνημονιακά μέτρα με πλειοψηφία 150 ψήφων.
Ακολουθούν σημεία της απολογίας του:
Δίναμε τρόφιμα και σε αλλοδαπούς
Μεριμνήσαμε όταν μας το επέτρεπαν τα οικονομικά μας, να οργανώσουμε τη διανομή τροφίμων στον κόσμο, και αντί να κάνουν και τα άλλα κόμματα; Το ίδιο, άρχισαν να μας κατηγορούν σαν «ρατσιστές» ενώ υπήρχε δήλωση του εκπροσώπου μας, ότι θα δίναμε τρόφιμα ακόμα και σε νόμιμο αλλοδαπό.
Τα τρόφιμα αυτά ήσαν Κρέας, ψάρια, πατάτες, όσπρια, κρεμμύδια λάδι διάφορα οπωροκηπευτικά, και διάφορα άλλα, και τα δίναμε μόνο με μια απλή επίδειξη ταυτότητας, δίδοντας ακόμα και σε αλλοδαπούς, όπως διαπίστωσα και εγώ πολλές φορές.
Την ανθρωπιστική μας αυτή κίνηση, τα πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ που τα σεκοντάριζαν, τη χαρακτήρισαν σαν «ρατσιστική διανομή τροφίμων» και μας διέβαλαν κατά τρόπο απαράδεκτο.
Καλύψαμε το κενό της Αστυνομίας
Είναι ακριβές ότι μετά τη δολοφονία του ΚΑΝΤΑΡΗ στην Ηπείρου, βρεθήκαμε στο πλάι των ανθρώπων που διαδήλωναν σε βάρος των λαθρομεταναστών, που σκότωναν, έκλεβαν, λήστευαν και τρομοκρατούσαν τους απροστάτευτους Έλληνες πολίτες.
Οι κάτοικοι στις διάφορες περιοχές της Χώρας κυρίως όμως στις περιοχές του Κέντρου της Αθήνας, ήσαν όχι μόνο φοβισμένοι, αλλά δεν τολμούσαν να βγουν από το σπίτι τους.
Η Ελληνική Αστυνομία ήταν εντελώς απούσα, διότι η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου ελάχιστα ενδιαφερόταν για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, διότι αν εκείνη ήταν παρούσα εμείς δε θα είχαμε κανένα περιθώριο να προσφέρουμε βοήθεια και σιγουριά στον φοβισμένο Έλληνα πολίτη.
Τι ήταν εκείνο που τραβούσε τον κόσμο δίπλα μας;
Εμείς δεν είχαμε καμιά πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία μας είχαν αποκλείσει, και τα μόνο που μετέδιδαν για μας ήταν η λάσπη και ο διασυρμός.
Πως λοιπόν ένα κόμμα που κάνει όλα αυτά που μας αποδίδουν και δεν είχε τη δυνατότητα να προβάλλει το θετικό του έργο, συνέβη να έχει τόσο απήχηση στον κόσμο, και να είναι το πρώτο στις κρυφές δημοσκοπήσεις, και τρίτο στις επίσημες;
Τι ήταν εκείνο που έφερνε όλο αυτόν τον κόσμο κοντά μας, αν δεν ήταν το καλό έργο μας και η καθαρή πολιτείας μας;
«Πολιτική δίωξη»
Από ό,τι εγώ είδα από τα αντίγραφα της δικογραφίας που μου χορηγήθηκαν, και σίγουρα το ξέρετε και εσείς, το όνομά μου δεν αναφέρεται σε καμιά από τις συνομιλίες που θεωρούνται «ύποπτες», η δίωξή μου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος!
Δεν επιβαρύνεται το κόμμα
Θα μπορούσε βέβαια κάποιο άτομο οπαδός του κόμματός μας, δρώντας μεμονωμένα, να διαπράξει ακόμα και αξιόποινες πράξεις, αυτό όμως – αν συνέβαινε- δεν είναι δυνατό να επιβαρύνει το κόμμα μας.
Κυκλοφορούσα ελεύθερος
Τέλος θέλω να σημειώσω ότι όταν βγήκαν τα εντάλματα σύλληψης εμένα δεν μπόρεσαν να με ανεύρουν οι διωκτικές αρχές και να με προσαγάγουν.
Σχεδόν για δύο μέρες, κυκλοφορούσα ελεύθερος και αν ήθελα θα μπορούσα να είχα διαφύγει ακόμα και εκτός Ελλάδας, καταγγέλοντας «πολιτική δίωξη» σε βάρος μου, και να εξασφαλίσω την απρόσκοπτη διαβίωσή μου στο εξωτερικό.
Ένας πατριώτης σαν και εμένα δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό ποτέ, διότι σέβεται απόλυτα τους Νόμους και τους θεσμούς της πατρίδας του.
Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου