Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Στο Μέτσοβο έβρισαν εφοριακούς γιατί ...τόλμησαν να κάνουν έλεγχο



Έντονος φραστικός προπηλακισμός σημειώθηκε σε επεισόδιο μεταξύ δύο εφοριακών και ενός ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στο Μέτσοβο, όταν πήγαν στο κατάστημά του για να τον ελέγξουν φορολογικά.


Το περιστατικό συνέβη πριν από δέκα ημέρες και έγινε γνωστό έπειτα από σχετικές αναφορές του Γενικού Γραμματέα Δημόσιων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
Οι δύο εφοριακοί σταμάτησαν πρώτα έναν υπάλληλο του ψητοπωλείου που έκανε διανομές με δίκυκλο και του ζήτησαν να τους δείξει απόδειξη για τα φαγητά που μετέφερε εκείνη τη στιγμή. Ο διανομέας είπε πως την είχε μέσα στο κατάστημα, μπήκε σ΄ αυτό και επέστρεψε δίνοντας στους ελεγκτές μια απόδειξη. Οι τελευταίοι διαπίστωσαν, όμως, ότι ούτε η αναγραφόμενη ώρα ούτε τα προϊόντα που είχαν καταγραφεί στην απόδειξη δεν αντιστοιχούσαν σε αυτά που μετέφερε ο υπάλληλος και κινήθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος για να κάνουν ενδελεχή φορολογικό έλεγχο. Εκεί όμως ήρθαν αντιμέτωποι με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αντέδρασε και παρεμπόδισε τον έλεγχο, βρίζοντας, φωνάζοντας και χειρονομώντας προς τους εφοριακούς, χωρίς ωστόσο, να χειροδικήσει.
Στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Μετσόβου, το επεισόδιο έχει καταγραφεί με ημερομηνία Σαββάτου, 21 Δεκεμβρίου και γίνεται λόγος για προπηλακισμό των ελεγκτών της εφορίας από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου