Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΔΗΜΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΕΦΑ - ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες ήταν όλοι εκεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου για να απευθύνουν το στερνό αντίο στον σύζυγο και πατέρα , στο γιό , τον αδελφό τον αγαπημένο συγγενή τον καλό φίλο και τον πολύχρονο συνεργάτη, τον αξιόπιστο συνάδελφο  Θανάση Λέφα.
Τοπικές αρχές , εκπρόσωποι φορέων , οργανώσεων και πολύς κόσμος κατέκλυσαν το ναό και όλους τους άλλους χώρους του προαυλίου και όχι μόνο .
Πολλά τα στεφάνια συγγενών φίλων και φορέων όπως και αρκετοί οι επικήδειοι λόγοι που εκφωνήθηκαν ως μικρό δείγμα της αγάπης και της τιμής ενός ανθρώπου που ακούραστα ως την ύστατη στιγμή του προσέφερε στην πρόοδο και την ανάπτυξη όχι μόνο μέσω των επιχειρήσεών του αλλά και με την πολύχρονη και πολυσχιδή απασχόλησή του στα κοινά.

Ο θάνατος του Θανάση Λέφα ήταν τεράστιο πλήγμα για την οικογένειά του και την ευρύτερη κοινωνία της Ηπείρου όπου δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά και πολλοί άνθρωποι εργαζόταν στις επιχειρήσεις του.
Ο εκλιπών εκτός  από την επιχειρηματική ανέπτυξε και πλούσια  κοινωνική δράση με σημαντική προσφορά στην  ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση αλλά και την πολιτική του τόπου μας.
Είχε συνδέσει το όνομά του,  με τη βιομηχανία "ΜΠΕΤΟΝ ΛΕΦΑ", τα ασφαλτικά, τις λατομικές επιχειρήσεις σε όλη την Ήπειρο.
  Διετέλεσε πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας και από τα σημαντικά στελέχη της ως  τώρα ,  μέλος του Δ.Σ. , Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών ( το 1990 επί Φ. Φίλιου), πολιτευτής με το ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΤΟΥ 1990 ,  μέλος στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Ο Θανάσης Λέφας, κατάγονταν από την Πλατανούσα και ήταν πατέρας δύο παιδιών, θα λείψει από την οικογένειά του τους συγγενείς και φίλους του που  γιατί ήταν μια σημαντική προσωπικότητα κι ένας υπέροχος άνθρωπος.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Το Δημοτικό Συμβούλιο για τον χαμό του Θανάση Λέφα
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την αιφνίδια απώλεια του Θανάση Λέφα.
Ο Θανάσης Λέφας υπήρξε ένας σημαντικός επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.
Υπηρέτησε την πόλη και τον Δήμο, με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, ως αντιδήμαρχος, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Δραστήριος μέχρι το τέλος, αφήνει τη δική του δημιουργική παρουσία στην ιστορία της πόλης μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

                              ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του Επιχειρηματία Αθανασίου Λέφα, ο οποίος διατέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, η δε προσφορά του στην επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη  της περιοχή μας είναι γνωστή σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα το κάτωθι,
ΨΗΦΙΣΜΑ
1.     Να παραστούν σύσσωμα τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής  στην νεκρώσιμη ακολουθία.
2.     Να κατατεθεί στέφανος.
3.     Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
4.     Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Ημερήσιο Τύπο των Ιωαννίνων.
Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Α΄Αντιπρόεδρος
Ιωάννης Μήτσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου