Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Στα χέρια του Τσίπρα η αποπομπή Τατσόπουλου



Το κλίμα στην Κουμουνδούρου για τον συγγραφέα έχει βαρύνει πολύ μετά την δήλωση ότι κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια την 17 Ν.
Εντός της ημέρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και με το  προεδρείο της Κοινοβουλευτικής ομάδας  προκειμένου να συζητηθεί το θέμα, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και από την πλευρά Τσιπρά υπάρχει δυσαρέσκεια για τη στάση Τατσόπουλου, όπως εκνευρισμός υπάρχει και σε πολλά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου. «Ο κ. Τατσόπουλος μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λεει, φαντάζεται με παραδοξότητες και λογικό άλματα», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.
Κοινή πεποίθηση στην Κουμουνδούρου είναι πως ο κ. Τατσόπουλος με τις «εμπρηστικές» του δηλώσεις κάνει κακό στο ευρωπαϊκό προφίλ που επιχειρεί να δημιουργήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγους μόλις μήνες πριν τις ευρωεκλογές στις οποίες ο κ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν.
Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θέλει να φύγει, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν θα δεχτεί λοιδορίες για τις απόψεις του.  
Η Κουμουνδούρου, αποφεύγει να δώσει δημοσιότητα στο γεγονός, μη ανακοινώνοντας τον ακριβή χρόνο και χώρο του ραντεβού (αν δηλαδή θα γίνει στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ή στο κόμμα), ενώ δεν προκαταλαμβάνει και την εξέλιξη της συζήτησης. Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, το κλίμα για τον συνεργαζόμενο βουλευτή έχει βαρύνει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα να του καταλογίζει χθες ότι «μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει, αλλά φαντάζεται με παραδοξότητες και “λογικά” άλματα», διαβεβαιώνοντας πως κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία. Του καταλόγισε μάλιστα «βαρύ ατόπημα» για την πρακτική του να αναφέρεται σε ονόματα συντρόφων με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, κατηγορώντας τον εμμέσως για υποκίνηση της στάσης του από την ανάγκη προσωπικής επικοινωνίας και προβολής.

Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου