Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Έκπτωση 25% για τις μετακινήσεις ετεροδημοτών με ΚΤΕΛ



Έκπτωση 25% στα εισιτήρια όλων των υπεραστικών ΚΤΕΛ για τους εκλογείς που επιθυμούν να μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές της 18ης και της 25ης Μαΐου, προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Αντίστοιχες εκπτώσεις θα ισχύσουν και για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών και εφόρων δικαστικών αντιπροσώπων. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η έκπτωση υπολογίζεται και επί του μειωμένου εισιτηρίου που τυχόν δικαιούνται οι μετακινούμενοι ή της έκδοσης εισιτηρίου με επιστροφή στις περιπτώσεις που ήδη εφαρμοζόταν έκπτωση. Θα χορηγείται για τις διαπεριφερειακές (διανορμαχιακές) μετακινήσεις και θα ισχύει για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εκλογείς από τις 16 έως και τις 27 Μαΐου 2014.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση του έργου των αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών και των εφόρων δικαστικών αντιπροσώπων ζητήθηκε από τα ΚΤΕΛ τα εισιτήρια αυτών να χορηγούνται κατ' απόλυτη προτεραιότητα, με την επίδειξη του εγγράφου του διορισμού τους. Για τους εκλογείς αρκεί η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας για την εφαρμογή της έκπτωσης.
Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου