Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Παρουσίαση των στελεχών του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Ενότητα Προοπτικής" του Δήμου Δωδώνης από τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Χρήστο Ντακαλέτση





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των στελεχών του συνδυασμού «Ενότητα Προοπτικής» του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Δωδώνης κ. Χρήστου Ντακαλέτση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων ¨Αλεκος¨ στο Κρυφοβό.

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος  κος Ντακαλέτσης στην ομιλία του, αναφερόμενος στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου εξέφρασε την ικανοποίηση του, γιατί περιστοιχίζεται όπως εξήγησε από δημιουργικούς συμπολίτες με αναφορά σε όλες τις επιστημονικές και παραγωγικές τάξεις, με εκπροσώπηση όλων των τάσεων και ηλικιών της σύγχρονης κοινωνίας. Τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό και αληθινό ψηφοδέλτιο που αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 18ης Μαίου.



Μεταξύ άλλων ανέφερε:
¨Ο Δήμος Δωδώνης είναι ένας από τους πιο πλούσιους Δήμους της Ελλάδος σε ομορφιά, ιστορία και πολιτισμό τα οποία και οφείλουν όλοι να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού και να αναδείξουν, όμως δεν θέλουμε ένα Δήμο ταυτισμένο με τα σκουπίδια. Πρώτιστο μέλημά μας είναι η συμμετοχή όλων. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας και δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Ισονομία, διαφάνεια, σεβασμός στον πολίτη και δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης αποτελούν βασικά συστατικά της πολιτικής μας¨
¨Αντιμετωπίσαμε κατά τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψηφιοτήτων που δεν κατέστη δυνατόν στο σύνολό του να αξιοποιηθεί εκλογικά. Δεν φοβόμαστε όμως την επόμενη μέρα και να είστε σίγουροι ότι πάντα υπάρχει τρόπος να αξιοποιηθούν όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν¨.




  Στη συνέχεια ο κος Ντακαλέτσης απεύθυνε κάλεσμα σε όλους , ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και ιδεολογιών, όσους μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, ιδέες και ανυσηχίες, ενωμένοι να δώσουν έντιμο και δίκαιο αγώνα ο οποίος και θα οδηγήσει στην νίκη στις επερχόμενες εκλογες.

Τέλος ο κος Ντακαλέτσης, μέσα σε πανυγηρική ατμόσφαιρα παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του στο πολυπληθές ακροατήριο που έδωσε το παρών στην ανοικτή αυτή εκδήλωση, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η ¨Ενότητα Προοπτικής¨ θα είναι ο νικητής των εκλογών της 18ης Μαΐου στο Δήμο Δωδώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου