Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αστυνομικές έρευνες σε κατοικίες Ρομά στη Θεσπρωτία, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

 Η επιχειρησιακή δράση οργανώθηκε από την  Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Ηπείρου με τη συνδρομή αστυνομικών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
Προσήχθησαν έξι (6) άτομα και κατασχέθηκαν αγροτικά  και γεωργικά εργαλεία, φορητός υπολογιστής και καλώδια χαλκού
Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου κλοπών μεταλλικών αντικειμένων και της παράνομης διαχείρισης και διακίνησής τους στην περιοχή της Θεσπρωτίας, χθες (30-04-2014) το πρωί πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικές υπηρεσίες, έρευνες σε κατοικίες ημεδαπών Ρομά,  στο Τσιπουρίκι, τη Νέα Σελεύκεια και τον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας. 

Συγκεκριμένα, η επιχειρησιακή δράση οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Ηπείρου και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.).
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν επτά (7) έρευνες σε κατοικίες και κατά τους ελέγχους που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, προσήχθησαν έξι (6) άτομα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν γεωργικά και αγροτικά εργαλεία,  ένας φορητός υπολογιστής, καλώδια χαλκού και εξαρτήματα αυτοκινήτου, η νόμιμη κατοχή των οποίων και η προέλευση ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου