Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Σταρ και πολιτικοί στο πάρτι της χρονιάς στο Σκορπιό -Ο πρίγκιπας και ο αρχηγός κράτους της ΕΕ που θα πάνε στα γενέθλια



Εκτός από τη Beyonce, πιθανότατα και την Ριάνα, στο πάρτι της Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό για τα 25α γενέθλιά της, αναμένεται να παραστούν και δυο αρχηγοί κρατών.

Εκτός από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος λίγο πολύ αναμενόταν να παραστεί στο πάρτι μιας και ο κροίσος Ρώσος είναι ιδιοκτήτης της Μονακό, στο πάρτι θα παραστεί και άλλος ένας αρχηγός κράτους: Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με το Βηματοδότη την Τρίτη το μεσημέρι ο αρχηγός του Λιμενικού έλαβε ένα επείγον και απόρρητο σήμα: «Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έρχεται στην Αθήνα και θα κατευθυνθεί στο νησί Σκορπιός. Μεριμνήσατε για μέτρα ασφαλείας».
Δεδομένου ότι στο νησί θα βρίσκονται δύο αρχηγοί κρατών τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένα και ο αρχηγός του Λιμενικού έδωσε εντολή να σταλούν στο νησί τέσσαρα σκάφη για περιπολίες, και μία διμοιρία βατραχανθρώπων.
Χθες, πάντως, έφθασαν στον Σκορπιό και βατραχάνθρωποι από ιδιωτική εταιρία μαζί με τα δεκάδες πολυτελή σκάφη, με την Ρωσίδα ιδιοκτήτρια του νησιού να ζητά να φρουρούνται οι ακτές ώστε να μην πλησιάσει κανείς περίεργος και κυρίως φωτογράφοι.

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου