Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Τρίκαλα: Τα «παπούτσια στο χέρι» έδωσε ο Δήμος σε υπάλληλο

Στην οριστική παύση υπαλλήλου, προχώρησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας. Ο υπάλληλος Β.Σ. τέθηκε αυτοδίκαια σε αργία από τις 13 Νοεμβρίου 2012 και από τις 30...
Σεπτεμβρίου 2013 οριστικά εκτός Δήμου, επειδή είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα παραπτώματα...«παράβαση καθήκοντος κατά τον ποινικό Κώδικα ή άλλους ποινικούς νόμους, απόκτηση οικονομικού οφέλους ή ανταλλάγματος προς όφελος του ιδίου του υπαλλήλου ή τρίτου προσώπου, κατά την άσκηση των καθηκόντων του ή εξ αφορμής αυτών, σοβαρή απείθεια, χρησιμοποίηση της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας ή πληροφοριών που κατέχει ο υπάλληλος λόγω της υπηρεσίας του ή της θέσης του, για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων του ιδίου ή τρίτων προσώπων».

Με την αριθμ. 8/2012 απόφαση του Υπηρεσιακού Πειθαρχικού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Τρικάλων, ο υπάλληλος κλάδου ΔΕ1/Διοικητικών με βαθμό Β΄, ζητούσε την παύση του υπαλλήλου, όπως και το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν προσήλθε να καταθέσει κατά την διάρκεια που διεξαγόταν η ΕΔΕ.
lefteria.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου