Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ευρεία σύσκεψη της ΠΕΔ για τη Δωδώνη



Ευρεία σύσκεψη για την δεινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», πραγματοποιεί η ΠΕΔ Ηπείρου σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ανατολής  Ιωαννίνων.
 Στην σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν τα πολιτικά κόμματα, οι Βουλευτές της Ηπείρου, η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Δήμοι της Ηπείρου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Κεντρικής Μακεδoνίας και το σύνολο των φορέων της περιοχής.
 Παρόντες θα είναι και οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς μένουν απλήρωτοι επί αρκετούς μήνες ενώ καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα τις ζωοτροφές για τη νέα σεζόν.

 Εν τω μεταξύ, ανακατατάξεις συμβαίνουν στη Διοίκηση της Εταιρείας αφού αποχώρησε από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ο κ. Δημήτρης Κάφαλης.
 Ο κ. Κάφαλης ο οποίος έμεινε ένα τρίμηνο περίπου στη θέση αυτή και το τελευταίο διάστημα επιχείρησε να ρίξει γέφυρα με τις τοπικές αρχές και τους παραγωγούς, φέρεται να είχε σοβαρές διαφωνίες με τη διοίκηση της εταιρίας.
 Από τη Δωδώνη πάντως η αποχώρησή του αποδίδεται σε «σοβαρούς προσωπικούς λόγους που δεν του επέτρεπαν τη μόνιμη εγκατάσταση στα Γιάννινα» και σημειώνεται ότι παραμένει στην εταιρία ως σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα αναδιοργάνωσης.
 Από 1η Σεπτεμβρίου 2013, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ κος Tom Seepers.
Ο κ. Πέτρος Γιανουλόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του εξωτερικού Συμβούλου του Δ.Σ σε θέματα προσωπικού.
 Ο κ. Γιανουλόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία από τη θητεία του ως Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών αγαθών.
Ο κ. Ιωάννης Καλύβας αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος.
 Ο κ. Καλύβας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους τομείς των πωλήσεων, μάρκετινγκ πελατών και μάρκετινγκ σε κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών αγαθών.
Με την ανακοίνωση της διοίκησης την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Μάικλ Ο' Νηλ επιχειρείται και μία έμμεση απάντηση στα δημοσιεύματα περί νέας πώλησης της εταιρίας καθώς υποστηρίζει ότι στόχος παραμένει «η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας και η εδραίωση της ηγετικής θέσης τόσο στην εσωτερική όσο και τη διεθνή αγορά».
 Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν με απλήρωτους κτηνοτρόφους αλλά αυτό διαφεύγει από τον κ. Ο Νηλ και ως εκ τούτου δεν κάνει την παραμικρή αναφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου