Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη τ. Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου, πραγματοποίησε σήμερα ο τ. Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλίας Θεοδωρίδης, κατά την οποία συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο.  Περιφερειάρχης και Δήμαρχος,  αποχαιρετώντας τον κ. Θεοδωρίδη δήλωσαν τα εξής:
 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
«Σήμερα είναι η ημέρα που χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας κ. Ηλ. Θεοδωρίδη. Ως Περιφερειάρχης Ηπείρου θέλω να τονίσω πως είχαμε μια άψογη συνεργασία. Δίδαξε ήθος και προσπάθησε. Όταν λέω προσπάθησε, εννοώ πως  ασχολήθηκε και σε θέματα που μπορούσε να αποφύγει. Όπως έγινε με τα ασφαλτικά Σαγιάδας. Ακόμη έδειξε πως σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, όταν καθόμαστε όλοι στο ύψος μας, μπορούμε να συνεργαστούμε για τον τόπο. Αυτό απαιτούν οι σημερινές κρίσιμες περιστάσεις που περνάει η πατρίδα και αυτό έκανε στην θητεία του ο κ. Θεοδωρίδης και τον ευχαριστώ»Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Φ. ΦΙΛΙΟΣ
«Ειλικρινής, αλλά κυρίως ανθρωποκεντρικός. Όλες οι αποφάσεις του στηρίζονταν στο ποιο θα είναι το όφελος της κοινωνίας. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά, εποικοδομητικά. Καθόμασταν στο τραπέζι, βγάζαμε συμπέρασμα και υλοποιούσαμε. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό σήμερα για να καταλήγουμε σε αποφάσεις, που θα έχουν αποτέλεσμα. Τον ευχαριστώ πολύ για την παρουσία του και την προσφορά του».

 Ο ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Από την πλευρά του ο τ. Γ. Γ. κ. Ηλίας Θεοδωρίδης δήλωσε:
 «Η σημερινή είναι για εμένα ημέρα συγκίνησης. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που συνεργάστηκα με τέτοιους ανθρώπους. Η συνεργασία κράτους – αυτοδιοίκησης πρέπει ακόμη να βελτιωθεί. Και αυτό εξαρτάται βεβαίως από τα πρόσωπα. Νομίζω ότι κερδίζουμε αυτό το επίπεδο συνεργασίας μέρα με τη μέρα. Αλλάζουν οι έννοιες και αυτοί που μας διοικούν. Ήταν μεγάλη τύχη για εμένα που ήρθα στην Ήπειρο, γιατί γνώρισα έναν ιδιαίτερο λαό, ένα ιδιαίτερο κομμάτι του Ελληνισμού. Έμαθα. Ήταν για εμένα μεγάλη εμπειρία. Θέλω να πω ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, από όποια θέση, να κάνω πολιτική με τους ίδιους κανόνες,  με αίσθημα δικαίου, ειλικρίνειας και πάνω από όλα παραγωγικότητας, αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου