Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Γυμνός…. ο Αθλητισμός στην Καρδάμαινα της Κώ

Με έναν πρωτότυπο και άκρως εκκεντρικό τρόπο θέλησαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Καρδάμαινας να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας και τη στάση του Δήμου.
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κω είχε λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο, Κώστα Καΐσέρλη πως στις επόμενες συνεδριάσεις του Δήμου θα επανεξεταζόταν η μελέτη για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου της ομάδας, ωστόσο, λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, δεν υπάρχει καμία αλλαγή…
Για τον λόγο αυτό, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Καρδάμαινας επέλεξαν να φωτογραφηθούν γυμνοί, περνώντας το μήνυμά τους πως «ο αθλητισμός στην Καρδάμαινα έχει μείνει γυμνός».
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Καραναστάσης, απέστειλε ανοικτή επιστολή στον Δήμαρχο Κω, Κώστα Καΐσέρλη εκφράζοντας τις απορίες και τις απόψεις  του για την κατάσταση και καταλήγοντας τονίζει χαρακτηριστικά:
« Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Οι υποσχέσεις και τα δελτία τύπου μας αφήνουν πια αδιάφορους. Πλέον Κε Δήμαρχε δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας. Πλέον πιστεύουμε μόνο στα μάτια μας. Διοίκηση, παίχτες, γονείς και φίλαθλοι έχουμε όλοι αποφασίσει να αγωνιστούμε σθεναρά μέχρις ότου το όνειρο γίνει πραγματικότητα. Έχουμε αποφασίσει να έχουμε έναν πολύ θερμό χειμώνα. Σε σας απομένει να επιλέξετε αν θα ζεσταθούμε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Καρδάμαινας ή αν θα ζεσταθούμε όλοι μαζί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με τιμή για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος Κων/νος Καραναστάσης».
Πηγή φωτογραφίας: giafkasportς
http://www.onsports.gr
http://xiromeronews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου