Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απόφαση Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για στεγαστική συνδρομή για ανακατασκευή - επισκευή κτιρίων πληγέντων από το σεισμό της 22ας Σεπτεμβρίου 2013

Με απόφαση (4274/Α321/7 Οκτωβρίου 2013) που υπέγραψε ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, καθορίστηκαν οι προθεσμίες και οι διαδικασίες χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση και επισκευή κτιρίων πληγέντων από σεισμό στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.  Σύμφωνα με αυτή, οι ιδιοκτήτες προκειμένου να τύχουν στεγαστικής συνδρομής,  θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εντός χρονικής προθεσμίας έξι (6) μηνών, από την ημερομηνία παραλαβής του Πρωτοκόλλου αυτοψίας,  εφόσον πρόκειται για κατεδαφιστέο κτίσμα και εντός ενός έτους εφόσον πρόκειται για επισκευάσιμο κτίσμα.
 
Αρμόδια υπηρεσία είναι η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Υπηρεσία, αριθμός 210-8704711, email: yas@ggde.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου