Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου

 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου 2013.
Την έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου όπου τον καλωσόρισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Παπαγιάννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρης Δημητρίου. Στον κ.
Αναστασιάδη προσφέρθηκε καλάθι με προϊόντα της Ηπείρου, ενώ του έγινε σύντομη ενημέρωση  για τις δυνατότητες του πρωτογενή τομέα της περιοχής μας,  και  τη  συμβολή του στην οικονομική ανάπτυξή της. 
Στην Έκθεση συμμετείχαν 16 επιχειρήσεις από όλη την Ήπειρο και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Οι επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους στο πλήθος των επισκεπτών που κατέκλυσε τους χώρους της Έκθεσης, παράλληλα δε οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων είχαν συναντήσεις και συζητήσεις με εμπόρους και φορείς, με στόχο την καλύτερη π
ροώθηση των προϊόντων τους.
Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Λευκωσίας και συνεχίζει τις δράσεις προώθησης των προϊόντων της περιοχής μας και της τουριστικής προβολής της με στόχο την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Κύπρου ήταν οι εξής:  
Κτήμα Γκλίναβος, Κατώγι-Στροφιλιά, Γάτσιος-Ποτοποιία, Ζοίνος-Ε.Α.Σ Ιωαννίνων, Παραδοσιακό ξύδι-Οικ.Βαϊμάκη, Παραδοσιακά ζυμαρικά Σπανέλλη, Βιολογικά και Παραδοσιακά Προϊόντα -Αφοι Παπαγεωργίου Μπακλαβαδάκια Κολιονάσιος, Καράλης Α.Ε, Β. Γείτονας και Σια Ο.Ε (Καπνιστό χέλι), Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας,

Παραδοσιακά Αλλαντικά Μετσόβου, Ζαγόρι-Μπούτσικος Χ.- Ντούμας Ο.Ε, Μέλι Μετσόβου,  Γλυκίσματα «Μέλιντρα» , Φρούτα Κολιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου