Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων ομόφωνα καταδικάζει την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ και στηρίζει τη λειτουργία του περιφερειακού Ραδιοφωνικού Σταθμού της ΕΡΑ Ηπείρου

Την αγωνία των απολυμένων εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηπείρου αφουγκράστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων κατά τη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.
Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε καταδικάσει ομόφωνα το βίαιο λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και καταδικάζει απερίφραστα την επέμβαση των δυνάμεων της Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της δημόσιας τηλεόρασης.
Κυρίως όμως καταδικάζει τις επιλογές της Κυβέρνησης και τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας της ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να σιγήσουν τα δημόσια μέσα ενημέρωσης και να οδηγηθούν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενοι.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στην ΕΡΑ Ηπείρου και θεωρεί ότι ο δημόσιος περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία του και να διαφυλαχθούν τα σπάνια ντοκουμέντα που διαθέτει.
Η λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι επιβεβλημένη και οι περιφερειακοί σταθμοί πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν βήμα έκφρασης για τους φορείς και τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου