Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ: Απόφοιτος δημοτικού πλαστογράφησε το απολυτήριο, πήγε με απόσπαση στη Ρηγίλλης και ίσως είναι σήμερα ...υφυπουργός


Σε μια αποκάλυψη η οποία προκαλεί ερωτηματικά προχωρά η εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία αναφέρει πως ο Γιώργος Καμίνης έχει εντοπίσει τουλάχιστον 10 περιπτώσεις υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πλαστά πιστοποιητικά προκειμένου να προσληφθούν στον Δήμο Αθηναίων, ενώ ένας από αυτούς έφτασε και στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει μια περίπτωση ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε επί σειρά ετών στο δήμο Αθηναίων, αλλά και στο ελληνικό Δημόσιο: «Απόφοιτος...δημοτικού (τέρας μορφώσεως μιλάμε), προσλαμβάνεται την δεκαετία του '90, (δεν θέλω να καρφώσω τον δήμαρχο που τον προσέλαβε είναι φίλος μου), ως υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας. Εντός ολίγων εβδομάδων δηλώνει ψευδώς απόφοιτος λυκείου (για τον δήμο κάτι σαν κάτοχος PHD, MBA κτλ.) και αμέσως μετατάσσεται στην κατηγορία των διοικητικών. Το 2003, λόγω ακριβώς των τεράστιων προσόντων που διαθέτει, αποσπάται στη Ρηγίλλης. Δέκα χρόνια μετά, αγνοείται η τύχη του!».
Κλείνοντας, τα Νέα επισημαίνουν με νόημα: «Λες να είναι κάνας υφυπουργός της κυβέρνησης και να μας έχει διαφύγει; Διερωτώμαι.».
Πηγή:iefimerida.gr
Yahoo Ειδήσεις 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου