Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Στη χρήση των μαθητών δόθηκε από την Π.Ε. Θεσπρωτίας το κτίριο του 3ου Γυμνασίου Λαδοχωρίου




Σήμερα παραδόθηκε σε λειτουργία  το κτίριο του 3ου Γυμνασίου στην περιοχή Λαδοχωρίου. Ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο που παρέχει όλες τις ανέσεις στους μαθητές αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.
 Το σχολικό συγκρότημα δημοπρατήθηκε στις 16/11/2007 χρηματοδοτούμενο από τον Ο.Σ.Κ με προϋπολογισμό 1.871.000 € Περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 2 γραφεία καθηγητών, κυλικείο και εννέα αίθουσες διδασκαλίας.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2008, αλλά στην πορεία προέκυψαν σοβαρά ζητήματα όπως αρχαιολογικά ευρήματα, χρηματοδότηση του έργου, σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης κ.λ.π
Η Δ/νση Τεχνικών Έργων  της Π.Ε Θεσπρωτίας η οποία είχε την ευθύνη επίβλεψης του έργου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες και κατάφερε να φέρει εις πέρας τα προβλήματα ώστε το κτιριακό συγκρότημα να παραδοθεί ασφαλές  και λειτουργικό στους μαθητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θ. Πιτούλης ερωτηθείς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα στην γενικότερη  ανασφάλεια της οικονομικής κρίσης καταφέραμε και παραδίνουμε σε χρήση ένα κόσμημα στην μαθητική νεολαία. Θέλω να ευχαριστήσω την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Θεσπρωτίας και όλους όσους βοήθησαν για την άρτια ολοκλήρωση του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου