Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες και τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από μερίδα εμπόρων που μετέχουν στη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας, σημειώνεται ότι πρώτη και βασική μέριμνα της Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, σε δήλωσή του, επεσήμανε:
«Οι λαϊκές αγορές που έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα, αποτελούν αιτήματα των κατοίκων και λειτουργούν ή θα λειτουργήσουν σε σημεία που βρίσκονται μακριά από το κέντρο της πόλης. Έτσι θα μπορέσουν να καλύψουν συνοικιακές ανάγκες.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής, από την αρχή της θητείας της, ήταν και παραμένει η αναβάθμιση της λειτουργίας των δύο κεντρικών, καθημερινών Λαϊκών Αγορών.
Αυτό δεν επετεύχθη μέχρι σήμερα λόγω των εμπλοκών που υπήρξαν από την απόφαση που είχε λάβει η προηγούμενη δημοτική αρχή για την ανέγερση δημαρχείου στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο.

Παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας της Λαικής Αγοράς Αγίας Μαρίνας ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τους παραγωγούς που μετέχουν αλλά κυρίως τους καταναλωτές που την επισκέπτονται καθημερινά. Αυτό αποτελεί δέσμευση και προς την κατεύθυνση αυτή οι πρωτοβουλίες μας θα είναι άμεσες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου